• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GIO: zlatej by byl kdyby nevyziral kocici hajzly :)

    ZWL23: taky paráda, nejlepší je , že to co sem psal níž mi vysvětloval chovatel (množitel) buldočků, druhej soused velikej myslivec nejdřív řikal taky něco o flintě, ale když viděl archibuldozer jak taha po zahradě pneumatiku řikal že bych ho moch někdy nechat skočit na jeho jakterieřici :)
    GIO
    GIO --- ---
    MARTIN_531: zlatej kluk
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GIO: právě že ne, bál sem sem se toho nejvíc a kočičky nechává uplně v klidu, samo že ho zajímají, chtěl by je vočuchat a olíznout zadek, ale ony ho nenechají, dělá před nima i hovadiny, takový to přidřepnutí a pak výskok a točí se dokolečka, ale číči se k němu přiblížili jen když odfukoval, a když sebou ze spaní trhnul utekly znova na knihovnu s ocasama jako veverky :o))
    GIO
    GIO --- ---
    MARTIN_531: muj taky, obcas, kdyz se mu fakt moc chce tak to vypusti rovnou v podrepu vsechno:)

    a kocky nezere?.)
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    LOULOU: muj pes taky cura jako fenka :) je to komicky :o)

    jinak nejvetsi atrakce maminych kocek je spici bulik, tak vosklivyho pejska jeste nevideli :) vzal sem dobytka na venkov a on se krasne domestikoval, ihned obsadil nejvetsi pohovku a jako správnej vořech dokonce vyštěkával za plotem. Reakce lidí mě nepřekvapili, rozhodně bych toho pitbula neměl pouštět ani na louce, a v podstatě je to nezvládnutelný hovado co jednou někoho sežere a pak to bude v televizi. Protože tyhle bestie to mají v krvi :o)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: No, uprimne se taky bojim, kdy se rozhodne, ze drzet prednima zubama za kuzi je malo, zkousne ohryzek a je po psovi. Jsou mu 2 a pul asi (mame ho z utulku, tak nezname presny vek), takze je to jeste poleno, ktery cura jeste jako fenka na rovine! :-D Stava se ale, ze kdyz k nam bezi pes jako pomateny, tak ho Homie ma tendenci srazit hned, jakoby nas chranil, protoze jsme smecka (ja a fenka bulika). Uz poznam, ze se mu pes nelibi a beru ho nakratko. Problem je, ze nedela rozdil mezi maly-velky, fena-pes, je mu to jedno, kdyz je to drzy, prispendlime... Pak ovsem nastava panika, protoze se nam stalo, ze prispendleny pes vstal jako fenix bez ujmy a Homie mel poskrabanou celou hlavu do krve. Tak mam strach snad spis o nas nez o ostatni.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LOULOU: To samé Donkey. Ok, ok, jiný čokl zavrčí a z Oslíka je rapl. Taky spíš srazí na zem, nebo spíš natlačí hlavou k zemi, nezakusuje, ale jsou mu taky jen dva roky zatím...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MARTIN_531: Mame to same s Homerem. Celou dobu je v pohode, ale jak na nej zacne nekdo vrcet nebo stekat, uz jde po nem. Stavi se na zadni a prednima lape, aby ho dostal pod sebe. Nastesti nic nedela krome prispendleni k zemi.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    PAVLINKA: cert vi co se jim honi hlavou
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MARTIN_531: jj mam taky ten instinkt ale vzdycky sem to tim jeste zhorsila...je v klidu sponuje se ale jakmile se jen priblizim natoz ruku tak vystartuje a trha:))) .... nevim? to ze me citi prevahu nebo to vnima jako ze ji naznacuju aby me chranila? nebo si ze me dela jen srandu??.))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    :)))
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    PAVLINKA: jezis to je pripadka:)) na tajnacku:)))
    MARTIN_531: krome toho, ze me jednou kousla argentinska doga (a to jsem si za to mohla sama) mam zkusenost se samejma malejma hajzlama, v podstate me nikdy nekouslo nic jinyho nez jezevcik, yorkshir nebo njakej maltezakovitej typ. Pritel je pokousanej jenom od jezevciku. Nejhorsi je, ze to jsou ty pejskove, ktery bez kosiku behaj na volno, no a pak si ma clovek pripadat blbe kvuli neci nezodpovednosti, ale to uz se tu resilo x-krat...
    ale myslim, ze by prave mohlo fungovat, kdyz pujdete kolem nakyho takovyho, a budes s Arcim aktivne komunikovat, mohlo by to snad casem vest k nejaky automaticky ignoraci tehle prcku, kdyz ovsem nebudou provokovat moc..
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    RAVNOS: taky prechazim na druhou stranu silnice a svymu psovi rikam nesmis, podivej co dela ten malej blbec, ten ti za to nestoji, asi je to komicky ale funguje to, uz me to vycepovalo. Ale asi se profesionalni pomoci nevyhnu. Zacnu chodit trenovat s profesionalnim trenerem, kamarad uz s nim chodi pul roku a jeho krizena stafka je hodne poslusna.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    H_F: potkavame tady maltézáka, strašnej trhač, minulej tejden se mi zakousnul do boty, když sem za sebou držel svýho psa, ale pohorka mu moc nechutnala, přiběhla paní a omlouvala se že je to nervák, kdybych svýho psa nechal určitě by ho překous, ale k čemu, taky je nečí mazel a veterina stojí balík :( trochu se bojim co mě ještě potká. Tyhle malý plemena sou podle mě nejagresivnější. Skoro každej začíná útok, když sou na vodítku je to pohoda, nejhorší když je majitelé nechávají lítat volně.
    H_F
    H_F --- ---
    MARTIN_531: aha, máš štěstí...ale prstů jenom deset....
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    H_F: ja sem zvyklej, tomu labrousovi sem chvili delal panicka, on je taky docela agresor :) po tom incicentu sem archieho zavrel do auta a jak sme se loucili z niceho nic pribehl velkej cernej pes a sel rovnou po labrousovi tagze sem musel zase zakrocit. Chudak byl pak tak vyplesknutej ze panicku tahnul rovnou domu. Ja mezi ne ruce nestrkam bezhlave, chvilinku koukam predklonim se nad perouci psi, chytam je za kuzi na krku za hlavou a řvu dost nebo nesmíš a fuj, to funguje, mozna mam stesti ale nikdy az na jeden skrabanecek se mi nic nestalo, a to už sem toho takle resil vic
    H_F
    H_F --- ---
    MARTIN_531: ses hustej dát ruce mezi bitkující se psy....
    H_F
    H_F --- ---
    PAVLINKA: sniží se produkce mléčných žláz....
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    PAVLINKA: jasne ze ruce :) cim sem ho mel sundat z jezevce, z labrouse a z westíka, to s tim klacíčkem sem včera taky musel řešit. Archie ho chtěl vzít starý buldočce, ona sotva šla, břicho vytahaný, evidentně zasloužilá panimáma a paní řiká tak ho puste, tak sem ho pustil a hned ji chtel brát chudince starý klacek, ohnala se po nem a tam magor do toho zase šel, ale rozumí, nesmíš, fuj a kamarád evidentně zná. Jen machruje...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    H_F: fakt? a z jakyho duvodu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam