Malamut nic, proste ma silny kozich, tlustou kuzi a Homie jen prispendluje, takze netrha, neprekusuje, jen chce pacifikovat. Kdyby aspon malamut neletel a nevrcel, ale chodime jeste s Binou (bila bulinka) a ja s pritelem, takze jsme smecka a on nas brani. Navic panicek ani nepopobehl, kdyz jsem drzela Homera zkratka a pes nejde pryc, proste utoci...pak praskne stahovak a je to. Uz musi pomoct vsichni, protoze nejde tahat jednoho psa a druheho ne. Navic jsem chudaka Homera vlastne skrtila, coz me pekne stvalo.
Pravdou ale je, ze pan je idiot. Kdyz me pes neposloucha nebo nejde odvolat, tak ho nepoustim na volno, i kdyz je v miste volne pobihani psu povoleno. Homer je poslusny, ale taky ho neodvolam od psa, tak ho jednoduse nepoustim tam, kde jsou jini psi popr. jen za mickem, kdy ho nic jinyho nezajima.
Zkusim ten elektrickej paralyzer - asi lepsi nez obusek. Peprak mi prijde na nic, protoze kdyz uz pes dobehne k nam, kde mam psa na voditku, tak omamim oba psy a mozna i sebe...he he...pak se budem vsichni svijet