• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GIO: nezdrhá, začal až teď po dvou měsících, prostě to stupňuje a testuje co páníček snese :( jinak funguje parádně, nenechá si pořád nic líbit od ostatních pejsků, ale v parku si všímá jen mě a s balonkem lítá max 10 metrů kolem mě, už mám zkušenej doprovod na procházky co mi řiká co dělám ve výchově špatně, ale asi sem ho měl mít dřív...
    GIO
    GIO --- ---
    jako jo, je to o nervy,ale funguje to na trenink privolavani, pokud ti takhle zdrha, neni rozumne ho moc poustet z voditka..
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GIO: stopovačka zakoupena, aplikována, zamotána, odložena v předsíni, má ta stopovačka nějakej hlubší význam? jakože si zvykne bejt max 10m ode mě? protože mě děsně sere jí furt smotávat do ruky a přitahovat psa...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    LOULOU: jo no, přestal sem ho pouštět na jeho oblíbenejch místečkách a evidentně tpí, pořád mi něco říká, pak na mě skáče a štěká, ale holt to musíme oba vydržet, sem zvyklej ho trestat tvrdě, obvykle se s nim neseru přetočím ho na záda aby pochopil kdo je šéf, přisednu ho a rukou mu zmáčknu tlamu a řeknu mu že je lump ošklivym tonem, pak funguje parádně, ušiska dozadu, vůle ve vodítku, pořád mě sleduje a chůze u nohy jedna báseň.
    GIO
    GIO --- ---
    MARTIN_531: hele co misto elektriky zacit se stopovackou?.)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MARTIN_531: Když nám tohle na začátku dělal Homer, tak jsem ho pak přestala pouštět, dokud se nenaučil vracet. Teda na chvíli pustila a pak a vodítko-naviják a tak dokola, aby neměl rozběh. Anebo míček, ten ho zajímá víc než psi. Problém je za útěk psa bít/pokárat, protože je člověk rád, že ho našel a že mu nic není. Je ale špatný, že se sám nevrací. To Homer se vrátil vždycky. Nebo ho nepouštěj v té inkriminované zóně, kde bere čáru. Popř. je-li vidět, že se "proběhal," tak ho vzít na vodítko. Jednoduše se nudí a hledá jinou zábavu. Při opakovaném nevracení bych psa našla a sejmula tvrdě, aby se to neopakovalo. Ale nevím, na co je u Tebe zvyklý.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: Myslím, že to není tím, že by mu něco bylo. Když se vzruší nějakou kořistí, tak se našemu Homiemu taky začne klepat zadní noha při napružení. Není to ovšem pravidelně. Předpokládám, že je to nervama. Když se psi rvou, tak mi taky cuká noha a někyd obě. LOL
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    utíká mi muj bojovej psík, dělá to jen večer a dělá to plánovitě, poslouchá celou dobu co sme na procházce, pak se zadívá do dálky, a zdrhne normálně po levym křídle, já křičím, pískám, tleskám, prostě to co dycky když ho přivolávám a on se ani neohlídne a zmizí v lese, já pak čekám z kterýho směru se ozve štěkot a jdu za ním, v pondělí mi utekl na hodinu, já ho pak našel o kilometr dál, byl zalezlej za trafačkou plnou houmlesů v rýně kde bylo navezený starý listí a odpadky zakousnutýho do pneumatiky, včera utek zas, nejdřív se ohlídnul ale pak vzal čáru, zase půl hodiny v pytli, pak sem ho našel pověšenýho na pletivu u chaty kde halekal na nějakýho čokla za plotem. Zvažuju elektrickej vobojek, začínám bejt v některejch situacích na něho krátkej...
    MOUXXS
    MOUXXS --- ---
    BRUKEV: k nam do lesda chodi jeden stafbullik predevcirem se postekal s jedni border terrierem a taky mu pak pracovalo pravy zadni stehno jak blazen
    GLU
    GLU --- ---
    mam velikou prosbu
    nevite nekdo o nekom kdo by se ujal 7 leteho staffika?je pohodar a vychovany
    kamaradka off nyx ho bohuzel z rodinych duvodu chce dat do dobrych rukou k hodnym lidem,kteri ho budou mit stejne radi jako ona.
    infa pls do posty
    dekuji
    GIO
    GIO --- ---
    DR_Z: zase se moc nedoporucuje prikrmovat kloubnimi preparaty pokud je uz obsahuje krmivo..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Když se řeší to zdraví: Donkey když se někdy postaví (často když třeba běhá, nebo ho něco vyruší, vyhecuje...) do "našponovanýho postoje" (zadní paciny natažený a celý našponovaný dopředu), tak jde vidět, jak mu cuká ve svalu na zadní pravé noze. Takový cukání, třepání, takový tiky... co to může být? Co na to dát? Magnezium?
    DR_Z
    DR_Z --- ---
    ZRK: Dysplazii kycelniho/loketniho kloubu muzes alespon castecne predejit podavanim nejake kloubni vyzivy (my pouzivame Alavis)
    GIO
    GIO --- ---
    JULYZ: joaha:-)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: :o) ja som totiz myslela, ze reagujes na ten clanok co tam posielala ZRK a tam sa pisalo o pol roku abo nieco take... jasne, ze jej pes nema pol roku
    GIO
    GIO --- ---
    JULYZ: vuec ti nerozumim, jsou mu tri mesice.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: no ja som myslela, ze takyto pes v pol roku nebude vazit len sedem kil
    GIO
    GIO --- ---
    heled, my tu ted treba mame stene retrievrice a v osmi tejdnech mela skoro sedm (6,8) kilo.. tez bude mit tak do triceti v dospelosti.. podle toho to i beru, jako muj pes je trosu neco jinyho, ted v dospelosti ma asi 45 priblizne, ale ta pipinka co mame v redakci je pulrocni a ma 22 kg..

    ale ja bych se nestresovala, zapomen na to, pokud vypada jak vypada n a fotkach, je akorat, podvyzivenej rozhodne ne, a dozene to.)
    ZRK
    ZRK --- ---
    GIO: No tak on je prý kolem 7. prosince...to znamená, že by mu ty tři měsíce teprve měly být... Chjo, ale na to se mi zase zdá velikej. Ten věk se u pejsků v řádech měsíců asi nedá poznat co?
    GIO
    GIO --- ---
    ZRK: no. tak snad jo no:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam