MARTIN_531: Martinku, zastav se a zamysli se laskave. Podivej se kurnik do utulku, ktery praskaj ve svech. Ja osobne jsem proti mnozeni skoro vseho, dokud se nevyresej preplneny utulky do haje. Je to tak tezky pochopit??? A ano, zamerny mnozeni krizencu, u kterejch vis prd, co to ma za predky a co tam secko muze litat, zamerny mnozeni psu s PP i bez, ktery nejsou stopro, to vsechno me brutalne sere! Pac pak vidim ty zalostne zbedovany zvirata a ten priliv psu do utulku. Neni tu poradna legislativa, nejsou tu prachy na tyhle veci, neni tu ZODPOVEDNOST u lidi. Az tohle bude klapat a lidi, ktery na to maj (psychicky, fyzicky, financne a prostorove) nebudou muset neustale zachranovat, piplat a strkat prachy do tyranejch zvirat, do zvirat z mnoziren (je mi uplne sumak esli s PP nebo bez, nebo krizencu), do spychicky i zbedovanejch zivejch tvoru, pak si delejte temer co chcete. V tuhle chvili je to pro me nezodpovednost a znovu opakuju! Je mi uplne jedno, u ceho. U RTW se nakrylo od novyho roku za dva mesice pres 40 fen (jen papiraci) a ver mi, ze sem z toho nasrana uplne stejne jako z mnozeni krizencu. Je to proste nezodpovedny chovani, ktery si klidne i ten lync zaslouzi. Pac do haje jsou to zivy tvorove, ktery jsou zavisli na nsem chovani. Uz me tyhle neustaly debaty nechutne unavujou, je to porad dokola a vzdycky to skonci u diskuze, kde lidi, co maj opacnej nazor nez ja, ctou jen to, co chtej. Klidne znova opakuju - nemelo by se v danou chvili v CR mnozit temer nic.