ERIKK: ee, někteří lidé to prostě nemají v hlavě v pořádku víc, než je zdrávo a svou idiocii ještě s oblibou veřejně ventilují a považují se za borce...
BTW zrovna včera jsem se trošku rozčílila zase na Letný. Miliooony, nekecam, miliony volně pobíhajících psů kolem a paní si vyhlídne zrovna mě! Jdu si takhle s Appouškem, ten celej vyblbněnej s výrazem štěněčího neviňátka nesouc si ve svý ubahněný tlamě míček, asi tak metr a půl ode mě a štrádujem si to už z Letný pryč a paní na mě už z dáli: "To jako nemůžete tomu psovi dát náhubek?!" A já jí na to něco ve smyslu, že to by si pak asi těžko hrál s tim míčkem a hlavně, to jako otravuje každýho pejskaře tam...? Ten pes si jí nevšim ani koutkem oka, ostatně jako nikoho koho nezná nebo si ho nezavolá, a ona stejně musela prudit!:/
No, nejlepší bylo, když Appoušek zmerčil, že si jako povídám, a šel paní pozdravit. Její reakce neměla obdoby - začala na něj najíždět kočárkem!!! Píča, to fakt nemam lepší výraz. Ještě, že je Appouš takovej hloupej dobrák, že se teda vyhnul a šel si opodál hrát s tím míčkem. Já na ženskou neměla nervy, hádat se tam s "bojovym" se ženskou s miminem v kočáře se mi fakt nechtělo...