• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    díky za rady, mrknu na to.
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    PAW_LINKA: taky mohu Magnussona jen doporučit :) krmím tím jak seniorku tak 3letého blázna :))
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    PAW_LINKA: já teď už nějakou dobu na doporučení krmím Magnussonem a hodlám tím krmit i mou budoucí psí populaci :) Hledala jsem krmení pro moji citlivou psici (citlivou na obiloviny - drbala se apod.) http://www.topkrmiva.cz/petr-magnusson-rozhovor/t-324/
    JACKYYJACKYY
    JACKYYJACKYY --- ---
    DSC02401.JPG (920036 B)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    PAW_LINKA: zkus promyslet tuhle alternativu :) [ BARF - kvalitní výživa psa ]
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    zdravím, pořizuju si štěně bulteriera, tak by mě zajímalo jestli máte nějaký typ na dobré, kvalitní granule?
    DESPERADO123
    DESPERADO123 --- ---
    GUBKA
    GUBKA --- ---
    nema niekto tip, kde by sa dal zohnat kozeny nahubok, ktory by sedel bulikovi? diky
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    nemate pls nejaky odkaz na clanek/povidani o cviceni obrany? Predpokladam ze to stejne vyzaduje napred standardni vycvik a az potom muzu delat obranu, ale moc o tom nevim a nechci Vas tu zahrnout dotazama :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIOVANNA: Jj, s tim bohuzel naprostej souhlas:( Ja schopnyho figuranta, kterej mi dobre odkouse zlataky, s citem a rozumem, bez toho, aby po nich chtel stejnej drajv jako po ovcakach, nasla az od Liberce. Zadny velky ambice se psy nemam, vse delame pro zabavu a jak ty pises, pro normalni upotrebitelnou ovladatelnost, ale zvlaste cubinu obrany bavej. Nastesti ten nas figurant jezdiva obcas do Dvora Kralove n.L., coz mame 50km, takze kdyz jsou prachy a cas, tak se tam obcas podivame. A kdybych nebyla lina, tak s ni uz tu ZM mam:))
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    GIOVANNA: Co vím tak v Praze P.Urban
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    MATHEA: už se výcviku na cvičáku nějakou dobu nevěnuji, cvičím si sama pro zábavu a tak aby byl pes ovladatelný jak potřebuji, ale co si tak pamatuji, tak najít dobrého figuranta byl docela oříšek, nebo alespoň v Praze :/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIOVANNA: No jo, ono da se rozkousat dost psu, ale na to musi bejt figurant, co to fakt umi a premejsli o tom a dokazu si na toho psa fakt prijit:)
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    MATHEA: když jsem dělala s čubinou ještě sportovní výcvik tak jsem to taky nechápala, že rotvíka může nebavit obrana (na cvičáku jsem jich pár poznala), ale ten můj mi to předvedl taky :)) bohužel.. On je teda celkem nevyrovnaná povaha, takže řval na psy okolo, ale figuranta nevnímal, mohl kolem něj poskakovat jak chtěl a Arnošt ho ignoroval, ale možná kdyby byl zapálenější figurant tak to mohlo dopadnout jinak :) kdoví..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIOVANNA: Pneu je ale prece hrozne moc dulezita!!!:))) Ty jo, tak nekousaciho rtw sem uz dlouho nevidela teda:) Ja si loni velmi uzila MS rtw v Hradci Kralove, to byla vubec podivana. A ted na tom MR fakt pekny vykony, kor na to, ze bylo nejakejch 30 nad nulou, autobusicci sikovni:)
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    MATHEA: pěkný kousky, škoda že toho mého zajímá jen pneumatika :)) na obranu házel bobek odmala.. zato seniorka byla závodní jak blázen :)
    SNELA
    SNELA --- ---
    MATHEA: pekná podívaná!!!!!
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    videa z MR rtw 2011:) Moc hezky vykony tam, akorat na kontrolaku to bylo pro psy prej dost vrazedny, pac tam svitilo hodne ostry protislunicko.. Skoda, ze sem musela drepet na skoleni zrovna.
    Mi-Ji
    http://www.mi-ji.cz/
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    RODWY: takovy lidi bych vazala na retez a do kotce s nima...! Mam pocit ze posledni dobou je nejak popularni vzit si psa z utulku, chvili ho mit, "zkazit ho" a pak ho vratit:/
    SCHWALBE
    SCHWALBE --- ---
    SCHWALBE: tak fenecka z nabidky zmizela ... Tak treba mela stesti a nekdo zodpovedny se ji ujal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam