• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    To je vtipny, ze ja u zlataka, teda u cuby, u psa ani nahodou, mam vetsi jistotu toho, ze by me branila:))
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    jo holky, taky na to spoleham ze jednou vyciti nebezpeci :D
    Muj bulik je milovnik vseho dvounoheho a zatim teda pusobi ze by nebranil ani nahodou. Tak snad.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    já taky když brečím tak mája přijde a blíže mě jako co se děje a utěšuje mě.. je na mě hodně fixovaná.. proto doufám, že pokud se vyskytnu v zoufalé situaci, tak to taky vycítí :(
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    ERIKK: to ne ale tim jak jsou hodne vazani na clovek si myslim ze umocnuje jejich empatii.. ten nas reaguje na cokoliv..kdyz jsem smutna utesuje me, kdyz jsem se rozchazela s frajerem a vystehovavala ho, apollo kterej ho miloval a vzdycky ho malem sezral laskou sedel v obyvaku v ptevrenym baraku a anu se na nej nesel podivat...
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    no zrovna pitove a staffove nemaji v povaze sklony k hlidani a obezretnosti k cizim lidem... ackoliv si to vetsina lidi co se psu boji mysli.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SIMCIIQ: ale Nazara má v sobě dalmatina, tvoje holka je přeci jen asi trošku lepší obránář, už jen tím plemenem ;)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SIMCIIQ:
    SIEGR:
    no hele, já jsem se teda jednou dostala do situace, kdy mě napadl chlápek. Ve vestibulu v metru. Vrhl se na mě ze zadu a fláknul mi ji po palici a pak mě chytil pod krkem.. Nazara a ještě jeden pes, kterýho jsem zrovna měla na hlídání (kluk - setr) seděli oba jak trubky a koukali. Neozval se ani jeden, ani jeden ani neštěkl, natož pak zaútočil :( (O kolemjdoucích ani nemluvím) Dost otřesnej zážitek, pejskům samozřejmě nic nevyčítám :DD, ale bohužel v Nazarce oporu nemám, ale já bych asi nechtěla, aby se jí něco stalo, no ;)

    Doma teda občas ňafne, někdy má i záchvat štěkotu, když v noci slyší na chodbě hluk. Někdy se i naježí a vručí, když potkáme někoho "podezřelýho", ale to je tak vše no.

    Možná tehdy usoudila jen, že mi nejde o život nebo nevím..
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    BECKIEE: tybláho to vypadá stejně jak u našeho Arnošta :-O léčíme to už pár měsíců, doktor tvrdí, že si tam něco zarazil a ještě se nepodařilo to vyšťourat, takže se mu to po rozříznutí a vyčištění stále vrací :/
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SIMCIIQ: Tak to si to Ivka asi neuvědomila,že tam jedem, páč jsem o tom psala v jedný naší diskuzi. Jeli sme jen ve dvou,takže byste se krásně vešli. No hele tak máte s Májou za sebou aspoň bobříka odvahy:)))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    EWICZKAAA: dyk já sháněla po nyxu, všude, inex jsem i řekla, ať se poptá atd a nic.. :( škoda, byla jsem celou cestu vynervovaná, jak idiot :D
    tak příště ti písnu :)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SIMCIIQ: Helet já myslim,že by tě bránila... určo by to vycejtila. A hlavně u těhlech psů je vážně dobrý, že vypadaj děsně zabijácky:D né každý ví,že opak je pravdou...

    No vidiš, tak to jsi v pátek mohla jet stopem s náma. My bychom tě určitě nepřepadli, akorát bychom ti možná trochu rozmazlili Máju:D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIEGR: fakt? tak to mě těší :) díky za poznatek, ona umí štěkat fakt výhružně, ale štěká na houpačku a podobný věci co se jí nezdají :)
    EWICZKAAA: no mája je hlavně poseroutka, takže jsem si říkala, jestli bych ve finále neměla bránit já ji :D

    jj jela jsem stopem do špindlu.. přes jízdomat jsem si vyhlédla pána, co měl stejnou jízdu, jenže moje horor myšlenky mi hned, jak jsem dosedla začli houkat, že to je úchyl (jako vypadal tak) a že to je auto na mrtvoly :D nehledě na to, že při průzkumu dveře u spolujezdce byli špinavý a poškrábaný, nad hlavou byl rudej cákanec a pak ještě vzadu :)) fakt jsem se bála celou cestu a z máji jsem udělala trhače :D
    jenže jsem se do špindlu dostat musela, tak jsem to přežila :)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SIMCIIQ: To samé jsem řešila u Márfa... obří kříženec pittbula, který by tak akorát všechny láskou snědl:) když někdo zazvonil, nebo přišel k nám domu nikdy neštěkal, rovnou letěl radostně vítat... a to i cizí lidi (opraváře pračky apod.). Když jsme se prali s přítelem, tak to bral jako hru a radostně po nás sklákal a nebo na nás žárlil a dožadoval se pozornosti... Naštěstí jsem se nikdy nedostala do opravdové situace kdy bychom si to mohli vyzkoušet... Ale snad by přeci vycítil, když bych byla v ohrožení. Všichni mi říkali,že by určo bránil, ale taky jsem si nebyla uplně jistá, protože to byl šílenej lidumil a moula:)

    U Kiwi nevím už vůbec:D její maminka je sice staffordice, ale Kiwi je maličká. Tatínek byl asi nějaký malý teriér. A ona je to taková malá poseroutka:) tak nevím zdali by se za mě postavila.

    Btw. a nejela jsi stopem do Špindlu náhodou? Pamatuju si tě trochu z fotek a v sobotu jsem potkala v klubu ve špindlu holčinu co ti byla podobná:)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SIMCIIQ: Nas Apollo(3,5) je taky ulizanec a kazdyho bynejradsi umazlil k smrti ale jednou jsem sla ve tme lesem do hospody a proti nam sel chlapek. Kdyz nas videl zalezl do krovi a schoval se. Ja se nejvic zacala bat o co jako jde a apollo to vycejtim a takovej rev, to jsem v zivote nezazila:D Takze ver ze ten pes, podle me i yorksir kdyz citi ze se panicek boji, zacne branit;)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BECKIEE: zkus to vyfotit na makro, takhle je vidět prd
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    Pls o radu..netušíte zhruba co by to mohlo být??..:)

    243.jpg (686789 B)
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ERIKK: já jsem právě přemýšlela na d tím zdali to není nějaká předzvěst hárání..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    mám dotaz:
    v pátek jsem jela poprvé a snad naposledy autostopem, nemám na to náturu a jsem připokakaná strachy, každopádně napadlo mne, zda kdyby mě někdo napadnul, jestli by mája něco udělala.. co myslíte? není možnost, jak bych to mohla poznat? nějak ji vyzkoušet? zatím když se peru třeba s přítelem, tak ani neštěká, nedělá nic. nějak se nemůžu zbavit pocitu, že by nic neudělala. s tornádkou to bylo jiný, u ní jsem si skoro byla jistá, že by zaútočila i když třeba taky ne, kdo ví, ale rozhodně jsem se s ní bála mnohem míň. jako ok máje je teprve 1,5 a třeba na to ještě má čas.
    z máji jsem sice udělala trhače, takže se pán bál šáhnout i na páku :D a mája se zrovna tvářila fakt drsně, ale věděla jsem, že by ho tak max ulízala k smrti :)))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    já si nemůžu vynachváli tyto dvě věci!
    http://www.korunka.cz/hracky-psy/busybuddy-squirrel-dude?v=474436001
    a tuhle molekulu http://www.psikralovstvi.cz/images/atom_ball.jpg

    snela: viz nahoře to je ta molekula, jak jsem psala, že mám od inxs fakt výborná věc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam