• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    TARGI: nebud citlivka. tie minusy su aj odo mna , proste sa mi tie cartoonize blbosti nepacia a chcel som sa k tomu vyjadrit, zabijem sa? :)-
    TARGI
    TARGI --- ---
    škoda, ze člověk nemůže dat minus minusu :-D;-) pár lidí si udělá legrandu v pomalu mrtvým auditku a hned je ominusujou uz asi vím, proč je polomrtve :-D:-D

    a šup minusy sem, honen:-D:-D:-D
    OMIS
    OMIS --- ---
    TARGI
    TARGI --- ---
    my takyyyy .D

    SIEGR
    SIEGR --- ---
    taky mame:)

    ANTENA
    ANTENA --- ---
    .))
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    už tu bylo?

    Cartoonize My Pet - Cartoon customizable gifts for pet lovers
    http://www.cartoonizemypet.com/index.php
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KOLOCH: skus eukalyptovy olej do vonnej lampy pripadne to namydli s nejakym old school mydlom (ziadne soft tekute shitiky:) )
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    Prodává se třeba i hořký sprej přímo pro psy.
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    KOLOCH: To chce vyzkoušet na psu co mu vadí, mojí čubě vadí jakákoli kůra z citrusů a zubní pasta, teda spíš mentol, pálivé jí nevadí. Takže mě kdyby něco kousala, tak jí to pomazu slabou vrstvou pasty a vím že mám vystaráno:)
    TARGI
    TARGI --- ---
    KOLOCH: vím, ze kdysi dělali nejaky naprosto nechutný roztok pro, lidi, proti okusovani nehtů ;-) to zabralo u nas i na psiska :-D;-):-D
    WERA
    WERA --- ---
    KOLOCH: hele v tak malý míře to škodlivý určitě není :) jde spíš o to jí to znechutit, aby na to ani nemyslela..

    já třeba když sem si donesla štěně (bulíka) nechali jsme vše jak bylo. Bejvalej tam měl celej liveset na zemi a nikdy nic..prostě si zvykl že to nesmí. Jediný co dělal že sem ho našla sedět na mixáku :-D
    Ale to chilli je myslím dobrej zpusob..uvidíš zda to zabere
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    No ja sem doma vyimprovizoval roztok-voda,pepr,chilli a prstem sem potrel ten kabel po cely dylce..dopadlo to tak,ze nase amstafka pribehla,slizala to a dozadovala se dalsiho,takze takhle sem to odpiskal..ale samostatny chilli sem tam nepatlal,asi to zkusim..
    ale kdyz sem rikal pritelkyni o svym napadu s palivym roztokem,tak mi rekla jeatli sem se jako neposral,ze psi palivy nesmej :D takze by to nemelo bej nejak skodlivy teda...?
    Diky za rady
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    zkusil bych chilli

    citron muj bulik miluje a zere i cibuli :D Ale chilli nemusi... jednou tak somroval ze jsem mu dopral kus papricky a uz to nechce opakovat
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    KOLOCH: možná citrón, ale je to na chvíli...citrusová kůra? Našemu psovi vadí...a jinak náš Stafordšír nám zlikvidoval půl bytu, nic nepomáhalo, ale jak dovršil 6ti měsíců, vše skončilo a od té doby je jako beránek...v červnu mu bude 7let.
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    Zadam o radu. Mame 3 mesicni amstafku,krom par roztahanejch veci,kdyz nejsme doma,je uplne suprova,nic nejak nenici..ale,zacinaj ji chutnant kabely. Vse co slo,tak se poschovavalo atd,ale je tu jeden,kterej nejde dat pryc. Kabel k netu,kterej kousicek couha u futra,uz jednou ho prekousla..nemate nejakej napad,jak ji v tom zabranit?neco ve stylu:pomazat necim,co jim nechutna apod..
    Diky za rady
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    já mám bulíka a ten vedle sebe taky nesnese psa, jediné, co se mi za těch X let podařilo je, že většinu psů ignoruje....pokud ale začnou hárat feny, nebo je nějaký pes hodně nenechavý, je to vždycky průser .... co sem slyšela a viděla, tak s fenama by to mělo být jednodušší, ale co pes to osobnost
    o lidech kteří mají hodné psy a ti tím pádem zaberou celý park darmo mluvit, já už venčím většinou jen podél hlavních cest, je tam smrad z aut, ale klid

    pokud máte ještě někdo tip na dobrý výcvik, klidně to sem napište
    já chodila k Urbanovi > http://pavelurban1.webnode.cz/
    ale ten už v Praze myslím necvičí
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    ERIKK: ano samozřejmě ale né každej :) a když to nejde tak mě zaráží že se k tomu lidi diví.. k něčemu to plemeno bylo vyšlechtěný a to mu neodpářete prostě.. nemá cenu se pak za něj na to zlobit, je to pro něj přirozený.. a nejen pro něj.. nevím že se lidi divěj že po sobě psi startujou.. je to pro ně přirozený.. a podle mě to nemá smysl lámat přes koleno.. se podívejte jak to funguje v přírodě většina samců se mezi sebou taky nesnese a nikomu to nepřijde divný.. tím bych to z mý strany ukončila.. Doufám že se někdo nebude snažit socializovat pitbula až půjdu kolem bych nerada byla obětí toho že se to nepovedlo..
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    VEJTEK: kastrácia feny na reaktivitu voči iným fenám nepomôže. mohla by pomôcť u psov samcov, kde v ochote útočiť hrá veľkú rolu i testosterón.
    ad dominancia - dominančná teória je už prekonaná, takto to medzi psami nefunguje. občas sa tento termín používa u sebavedomých psov, v tom prípade by to ale bolo tak, že dominantný = vedomý si svojej sily a "osobnosti" a takýto jedinci nemajú potrebu to niekomu dokazovať. skôr si myslím, že ak útočí špecificky iba na feny, tak je to skôr z konkurenčných dôvodov.
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    VEJTEK: to už je pak ale chyba těch lidí co mají psy navolno, takový psy já od svých odkopávám a nutím majitele aby si psa chytili.. pes má být zajištěn tak aby nikoho neobtěžoval..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam