SMALLRICCIO: prave ze nebude . . . kez by byla doba realnych souboju, kazdej krikloun by si sakra rozmyslel co na koho vykrikne.
uz je to dyl, co me jeden kamos vysvetloval princip bezce osocenyho z dopingu. na vysledky uz nikdo neceka, a to ze ses cistej uz za mesic nikoho nezajima . . .
je snadny bojovat tim, ze na druhyho kydas spinu, lži nebo dobarvuješ polopravdy. ja bych strasne chtel mikulastika pochopit, proc se mi tolik venuje. cim vic jsem videt, tim vic pousti uzdu fantazie. uprime receno, jsem za to rad, kdyby moje prace mela byt vnimana nekriticky, zadnou diskusi by nevyvolala a divak by sam od sebe k zadnymu zaveru nedosel, ale ze budu mit takovyhodle iniciativniho kádrováka a to ještě ke všemu z podobně zaměřený "aktivistický" party no to mi hlava nebere : )) . . .
nechat se tady osocovat z toho, ze posilam vyhruzny dopisy a baliky, nebo ze sem nacek co v bombru a kanadach vyhani cikany z baraku, to uz je moc.
sileny - nahovno - serete me deti !!! . . .
ze si hrajete na revoluci, ok, beru, kazdej mame neco, ale hrat si na STB to uz neni "aktivismus" ani "kritika" . . .