• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Goran: Obávám se, že v Camusově příštím životě nejdřív.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---

13.září 2005
    Konečně přibili aktuální pravidla

A na gramatiku bude cas kdy? :-))))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo a pěkně mě štvete! řeším zase Nidkyde, ještě jsem se nenasnídal a musím si do zítra udělat zbroj. Mezitím taky musím jít do práce... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Děkuji Tervimu a Goranovi že přiložili ruku k dílu. Večer by to mohlo běhat ve všem...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Essen je německý "jíst" - to ve spodní Praze vůbec neznají.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pánové napište mi do pošty nějaký mail kam to můžu poslat...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TERVITCH: Uz taky cekam na zdrojaky ;)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    Ahojky, ac vytizen praci vice nez kdykoli pred tim, s povdekem kvituji informace o nikdykde a verim, ze si cas najdu, jinak ad problem se strankami, jestli mas nejake ftp nebo whatever, sendni mi ho, neni problem to opravit behem par minut:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Myslím že spodní Pražané o něm vůbec nevědí :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Copak je ten Essen? :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V tom případě to udělejte rychle! čím dřív, tím míň toho stihnu udělat... :-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Pro zvědavé přeci stačí přemluvit Gorana, aby odjel do Essenu a Nikdykde skončí docela rychle, ne?:-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem když už jste se začali zajímat: nějaké připomínky k pravidlům nebo něco co nechápete? (nebojte se to přiznat ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele já bych to mec nerozebíral. Ale mág tomu říkali Pražané... ;-)
    Ale hodil ses na to od tý doby co jsem zmerčil jednu tvojí fotku z Kuan-jin (ta z Vyšehradujak sedíš v té klenbě...)
    Ale už fakt dost. Jestli někdy NK skončí tak si prozradíme kdo byl co zač a co se kde dělo...
    PIETA
    PIETA --- ---
    LORD_SHAPER: Nechtěl jsem! Já chtěl jít za ducha, ale Petrius mě ukecal, že mě potřebuje jako mága. (:
    (A ano, přišlo mi hodně ironický, že když občas nechci bejt mág, stejně jako mág skončím.)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Gorane prosím ne :-) dej jim ještě šanci, třeba se Pražané polepší ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ze bych take odjel?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    My víme, na jednu stranu nám to dost nevyhovuje, na druhou stranu nám to jednu věc asi zjednoduší. Každopádně Pražaům najednou dost klesly šance na přežití, to říkám rovnou... :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PIETA: Tys byl pro změnu mág? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Upsal jsem se včera Hačovi na Essen, takže letos se budete muset obejít bez největšího mága a nejpodstatnější osoby ve hře vůbec. ):
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam