• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ja tam videl splhani, tak jsem tak nejak tusil ze oblibene dvoukombo se neztrati:))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    1) to je záměr, aby člověknemusel mít nutně oboje. je to takový bonu pro kouzelníky a jiné chudáky :-)
    2) takové postavy jsem ochotný se domluvit individuálně, imho se stejně jedná pouze o vidláky :-)) Ale díy žes mi připoměl, že tam není plavání :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Jedna vec k dovednostem - vrhaci zbrane jsou jak pod bojovymi dovednostmi, tka pod zrucnosti.
    Vec druha, nevim jestli zamer, mozna by nebylo spatne mit nejakou malou sadu tech uplne nejobycejnejsich dovednosti, ktere se muze ucit kazdy(plavani, cteni, zachazeni s kratkou zbrani atd).
    Typicky takove, ktere sedi k ruznym postavam, ktere ale nutne nemusi potrebovat/citit jako vhodne mit na dany obor az nadani....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---

Dovednosti

Obecné a veřejné pokecy o Nadáních a Dovednostech jsou nyní na stránkách. Dovíte se jakým způsobem se staví postava a z čeho je možné vybírat.
    Konkrétní pravidla posílám pouze lidem, kteří si je vyberou a budou je tedy používat. Bližší info o magii a vírách, posílám pouze zájemcům o toto nadání.

Konkrétní pravidla, přesný postup nakupování dovedností a jejich ceny přijdou brzy.
    Zatím mi můžete posílat o co máte zhruba zájem ať vím na čem pracovat co nejrychleji :-)))

Také očekávám vaše připomínky a návrhy...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Napdal mě ještě jedna věc. Pravděpodobně dám své narozeniny v PRaze, ale asi soukromě a pořádnou oslavu udělám herní přímo na JC. Asi v pátek v noci....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Děkuji
    Mimochodem kdybyste ještě někdo věděl o někom kdo měl zájem nebo ho mohl mít, urgujte ho ať se co nejrychleji ozve. Brzo přihlašování asi stupnu.

Jak jsem se koukal na seznak hráčů a postav, tak už mi zbývá pár rolí a bude mi to stačit. Tentokrát jsem usoudil, že méně je spíše lépe a když se zastavím někde u čísla 60 tak budu spokojený...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    PETRIUS: v mailu (snad jeste plati)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nemáte někdo telefon na Adama z rpg.cz ?? (na KK hrál démona)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Můžeš to zkusit znovu ;-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Ja to uz zkousel prosadit(a byt hra o den delsi, tka prosadil) na jedne hre, ze pravnici jsou nejvyssi zlo a musi byt zniceni spojenymi silami.
    HARALD
    HARALD --- ---
    RAJCE: Podle čtvrté desky, paragrafu 16, odstavec 2d není zlý, protože se tak zachovat musel. :-)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    GREATDRAKE: nebud zly... at se toho moc nebojime predem a neuteceme ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    whow! chachacha! :-))))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Tak ted nevim, jestli dat prednost huronskemu smichu, nebo sladkemu usmevu. ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    a do prdele
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: OK
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    HARALD: Ok
    HARALD
    HARALD --- ---
    Sejdu se s GD a L_S a společně dáme dohromady zákoníky. Pánové, souhlas?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To je blbé. Zákony budou v latině a kdo jim nebude rozumět se mě bude muste zeptat :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele já se kvůli JC latinsky učit nebudu!!! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam