• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Ale ne TAKOVOU palku. Ja si pamatuju na slova 'podminit stavbou chramu' a ne 'podminit extremnim bohatstvim' ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty :-)))
    Mimochodem co nějaké fotky? Zatím se projevili jen tři fotografové...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Kdo?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A víš kdo mi tohle navrhnul? ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Btw. myslim, ze nutnist stavby chramu (v cene palace - 450 sesterciu) aby jeden mohl mit knezska pozehnani a kletby stupne vyssiho nez druheho je dost drsne omezeni viry oproti magii.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    uz jsme o tom mluvili spolu, jemu tam fakt nahravalo to, ze pro ostatni lidi byl pohyb ve hvozdu fakt desne opruzny, nebezpecny, zdlouhavy atd.
    Pote co clovek dokoncil prvotni pruzkum (tak na ctyri pet hodin) tak uz se tam pak chodit nejak dalo, ale ten prvni pruzkum bez relevantnich dovednosti a vedomosti o tom, jak to v lese chodi, co tam cekat jak se chovat atd - ten si dovedu predstavit ze mohl byt fakt pekelny....
    Takze tam ani nikdo moc chodit nechtel. A kdo chtel, tak treba byl solista a pro ty to byla skoro sebevrazda - a treba my jsme tech par zadosti vetsinou odmitli z ruznych duvodu...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZAPPO: No, mě vlastně mrzí, jak to Drui všechno zvládl :), čekala jsem mnohem víc konfliktů, party dřevorubců, vojsko... A ono nic - a já měla jen jedno prasátko :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Hvozd je fajn - teda, z meho puvodniho postoje ke hvozdu "vypalit a vyrabovat" (nebo naopak) jsem pod vlivem klidneho prostredi a pratelskych oblud trochu ustoupil, ale stejne....
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Garda tuším - povídali něco jako "Koho za to sprcaj? Nás!" a ráno chodili a strhávali.

Jojo, s hvozdem ještě bude sranda... :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele bacha! už na sebe prozrazujete dost neveřejné informace...
    DRUI
    DRUI --- ---
    Mno kdyz jsem videl, ze mi za tu netezici manufakturu odpustis dane, tak mi bylo jedno kolik do toho na zacatku vrazim. Precejen co kdyby to nekoho napadlo postavit..
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRUI: Mě jsi vytrhl trn z paty, když jsi za trojnásobek obvyklé ceny zakoupil manufakturu na dřevo, které jsem rozhodně nehodlal těžit. :-)))
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    PETRIUS: Pokud vím tak to nebyla garda, ale velitel říšského vojska, tedy Já osobně, kdo zakázal Vlkovi vstup do lesa :o)))
    DRUI
    DRUI --- ---
    To se mi to s tím zákazem vstupu do hvozdu a stihovani lidi ze je to tam strasne nebezpecny az tak povedlo? :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Stale mne hrozne zajima co se stalo s tim pruvodnim dopisem pro Chorose - protoze kdyby dorazil hodne by to s vecmi zamichalo ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZAPPO: já myslím, že v kombinaci s tím co se stalo s Hvozdem to odezvu mít bude. Senát si jistě přímo v hlavním městě bude hodně přihřívat svojí polívčičku - Císař je absolutní hovadu, když poslal svého úhlavního nepřítele do míst, která očividně mají moc zasáhnout celý svět (což se s hvozdem teď přesně děje :-) lid tomu uvěří, to není zas tak těžké a máme zde nový příběh - stane se z císařství opět republika nebo ne? ;-)

Mimochodem kdo tak úděsně rchle strhal republikánské plakáty? :-))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    BAGHEERA: co kecáš! dyť zrovna garda zakazovala Vlkovi do lesa lozit, když otamtud někdo řval o pomoc! :-)

Garda na tom jinak nebyla blbě, měli prachy měly expy (i za questy a jednou si za mnou i došli, tak jsem jim dal nějaký paušál...)

Mno já se musím držet abych nevyzradil, některé věci o kterých tady očividně někteří lidé netuší :-)

Gorane prachy jsou v pohodě. Císař by neměl nic proti. Jen by ti pořád dokola zvyšoval limity abys neměl čas vydělávat a hlavně abys neměl čas na plánování nějaké zrady ;-)
    Ovšem zprávy o Hvozdu a Hvozd přímo v Císařství, ty byly dvě zprávy které smýšlení tvého bratra dost ovlivnily :-)

(mimochodem měl jsi vidět Chorošův výraz při audienci u císaře, když se dozvěděl, že jste bratři - fakt to stálo za to! :-)))
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Spolecenske tridy jsou jedna vec - to ze jsem dostaval polovicni plat a cca desetinasobne dane byla realna pruda:))
    Ze jsi byl o tolik vys znamenalo, ze jsem se odvazil POUZE na dopisy - zrovna tady jsem na tebe ruku vztahnout fakt nehodlal. I kvuli tomu postu.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    GREATDRAKE: Souhlasím. Mnoho reálných provincíí Říma by prosili za tak miloučkého prefekta.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO:
    Co Ti na to tak mam rict. Prefekt byl o 2 spolecenske tridy vis nez kdoholi jiny pritomny, Ty si k tomu pripocti jeste tak 5-10. Na tento rozdil bylo me chovani extremne korektni.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    GREATDRAKE: No mág co by držel věže již není potřeba. Takže asi zvolím něco jiného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam