• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZMYJKA: Nejak vnimam tu jednodenni bitvu i s tou omackou kolem a za moznost posedet vic nez jeden vecer s lidmi co jsem dlouho nevidel jsem hodne rad.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Na druhou stranu má pravdu - plácat prodloužený víkend na jednodenní bitvu je skutečně škoda.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Byť to dělám s úsměvem, ale jdi do háje Petrie s takovýmhle konfliktním přístupem ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo jinak je krásné, jak se informace šíří, včera se mě první org PP ptal jestli to s tím krytím myslím vážně. Dohodli jsme se, že zkusí s termínem PP hejbnout....

Pokud vám krytí těchto akcí v termínu o víkendu před úterým 8. vadí, zalobujte si u organizátorů PP.
    Děkuji ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tobě nepřišel mailem?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Ehm, promiň. Dalo mi dost práce dotazník v klubu vůbec najít. Zasloužil by si umístění na home s velkým upozorněním včetně instrukcí v záhlaví.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    připadám si jak dement, když si posílám mail s vašimi dotazníky (sám sobě...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    budu trhat hlavy, zase mám plnou poštu a prázdnej mail... :-/
    Mno děkuju no...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: S jídlem roste chuť, co? :)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mám 21 dotazníků a chci další!!! :-))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Začátek After v Kozlovi bych viděl na půl osmou, lkdyž dorazíte dřív, nikdo vám hlavu neurve, ale třeba zrovna já tam nebudu... :-)

Kdo má v úmyslu dorazit a nenapasal mi to v dotazníku, ať se mi urychleně ozve. Dneska je poseldní den kdy chci dělat rezervaci...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    S terminem souhlas - prodlouzeny vikend je skvelym terminem pro nejaky LARP, na bitvu je ho skoda:)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Na afterparty zkusim dorazit, dotaznik casem zaslu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    sorry, ale pouze kvůli tomu, že PP je tradice nebudu uhýbat s termínem. Imho bitev už je oprvadu hodně a najdou se i lepší než PP (uvidíme co budu říkat, po návrat u z BPA)

Každopádně zatím to vypadá že PP je většině lidí ve srovnání s JC celkem putýnka (včetně mě a to je řekl bych hlavní :-P )

A osobní věc: nemám od tebe dotazník ani vyjádření k Afterparty (přitom to máš tak blízko...)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Koukam, ze znesnadnit rozhodovani je jednim z cilu ;)

Jinak moje osobní rozhodnutí je, že JC bude příští rok v prodlouženém víkendu v v květny kdy bývá PP.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    chci více dotazníků, mám zatím jen 19...

Mimochodem jelikož se ke Kozlovi nikdo moc nemá tak asi rezervuju 15 míst ve velkém salónu a lidi co budou přebývat ať se nějak zařídí sami. Odpovědi typu "nevím" ne "asi jo" mi nepřijdou moc pádné k tomu abych dělal v Kozlovi nějaké brekule typu "zabereme celý salón a pak ho nenaplníme..."

Děkuji za spolupráci, na zlepšování JC už se pracuje. Jinak moje osobní rozhodnutí je, že JC bude příští rok v prodlouženém víkendu v v květny kdy bývá PP.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Vidaho! Garha má druhý bod za plnění nadání. Ano nějak takhle si to taky představuju, a imho se vzdávat rychlosti, rychlého tasení apod je trochu škoda...

A spor Zappa a Grana trochu ho chápu, ale to co prezentuje Zappo jsou menší larpy které se dějí nejlépe v nějaké oáze, kde jsou postavy izolované jen samy se sebou a tudím nepotřebují žádné mechanismi mimo svých...
    (oáza v pouti, ztroskotání na ostrově, hrad odříznutý sněžnou bouří, vyrabované panství kde je pouze pět vesničanů apod...)

Zrovna Ekonomika tak jak jí udělal vlk pro Jc byla imho pekelně jednoduchá a přitom výborná....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zappo porovnávací efekt jsem zrušil hned jak jsi mě na něj upozornil. Proto ho Darion ignoroval!
    Já taky mám nějakou soudnout, jen v tom obroském obejmu věcí, které vymýšlím nemusím nutně narazit na všechny chyby...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Hm, ze zkušeností s Maškarádou - Rychlost je nejlepší zapojit tak (pokud vůbec), že působí jen na daného Rychlonohého - tj. například když zařve Rychlost a zdrhá, neplatí pro něj prvních pět zásahů (čímkoliv), které při úprku chytne, pokud pronásledující nemá též Rychlost, a nelze ho v rámci stejného boje pronásledovat - přihlížející se přitom můžou libovolně vraždit mezi sebou, pokud je dovednost veřejně známa, nemusí se nic vysvětlovat, situaci si prostě kontroluje zdrhající, neb platí, že zásahy vždy uznává zasažený... V Maškarádě taky bylo vrámci Rychlosti dáno pár úhybů, to taky šlo. Ale jakmile se začalo uvažoat o jiném něž únikovém užití Rychlosti (třeba mám Rychlost na pět minut a chci se vrátit do boje), začal to být problém a boje se změnily v šachové partie...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Ono v podstate staci porovnat nase role na JC III ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam