Mno tak diskusi nad NK, které se vlastně vůbec nekonalo (ale za reakce děkujeme (-; ) bych utnul a zahájil bych řešení Jediné cesty. Termín už známe pár měsíců. Legendu víceméně taky a teď přináším pár věcí k řešení a počtení...
Oficiální upoutávka:
Zdá se že nedávné dění v Dalejském údolí ovlivnilo celý Sever. Především Císařství. Zde už iniciativní Senát označil celou záležitost za selhání Císaře a podněcuje proti němu lid i armádu. Prý se dá i očekávat občanská válka, protože Senátu se nebývale daří. Je možné aby události došly až tak daleko??
Ale lid Dalejského údolí má úplně jiné starosti. Hvozd nyní pokrývá celé území údolí a přestože cesty jsou i nadále průchozí, lid se bojí. A má čeho! Vždyť před dvěma lety Hvozd zashubil na stovky obyvatel a vymazal jedno celé město z map!
Konkurz na postavy v JC (dá se tam vyčíst i ledacos o ději hry...)
http://www.cravens.cz/jedinacesta/texty/konkurz.doc
Pokud o něco budte mít zájem, konaktujete mě jak chcete ;-)
A námět k diskusi:
Minule byl poměrně problém s váhou peněz. Daly se defakto utratit pouze za luxus a za nabídku služeb mezi hráči (info, dovednosti, služby, výrobky...)
Chtěli bychom to pochopitelně změnit, ovšem narážíme na problém, že nás moc nenapadá za co by se jinak dalo utrácet.
Na většině akcí jsou to většinou tyto položky:
1) herní hospoda (může být i formou reálného jídla, ale má svá specifika...)
2) boostovací vychytávky (skilly a bonusy navíc - obvykle formou kouzel či předmětů...)
3) věci pravidlově nutné - herní jídlo, obydlí apod
Napadají vás nějaké další možnosti a řešení? Zajímají nás především zcela konkrétní návrhy...
(Mě osobně jako hráče většinou moc nelákají boostovací vychytávky a virtuální záležitosti. S penězi obvykle pracuji pouze protože to patří k postavě... -> zajímá mě váš názor...)