• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    MAESTRO_007: kopinatky na trusu nerostou
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    stema kopinatkama by me to zajimalo jak to vidi ostatni...

mel jsem zato ze kopinatek se pro "podobny ucinek"ji daleko vice nez bohemic a modrajicich... zcehoz usuzuju ze jsou slabsi....

navic stari samane kopinatkama opovrhovali, protoze je povazovali za neciste.... (rostou na trusu atd..)

ja treba na moravicach zazil hodne dlouho trvajici "halucinace"... hodne podobne tem tripovym.... ikdyz samozrejme s takovym tim "zelenym" nadechem.... .)

psychedelila jsou hodne individividualni a vysledny zazitek ovlivnuje spousta faktoru.... takze i ty fyzicke pocity muzou byt ovlivneny necim jinym nez jenom kopinatky vs bohemicy
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    No asertivita je zapotřebí, jen si říkám, že kvůli plkům na nějakém auditku nemá cenu vystavovat cévy působení adrenalinu. "Mít svůj názor a stát si za ním" je podle mě přecenovaná komodita. Když nejde o život, o hovno jde...

Ale: vrátím se jen k rozdílu mezi semilanceatama a bohemicama. Jedná se o třeba 8 let starou zkušenost bo jsem měl mezi nama houby naposled předloni a to ještě se syrskou routou, takže to bylo o něčem jiném.
    Klučina na kolejích vždycky v sezonu dovezl tašku kopinatek z Božího Daru. Kdysi jsme těch asi 2500 klobouků otrhali a dali do medu. Ze všech nožek a úlomků jsme udělali čaj. Bylo to asi půl konvice materiálu. Vypili a šli k řece v domění, že se 2-3- hodinky pohalucinujeme a zajdeme na kulečník. Nakonec jsme tam seděli tak 5 hodin s očima dokořán (a pak ještě do noci na pokoji). Já osobně jsem škvírou mezi řekou a břehem nahlížel někam uplně jinam, no veselé.

Naproti tomu čaj ze 300 bohemic ve 4 lidech. Byla taky zajímavá, ale začátek i konec tripu byl hodně ovlivněný fyzickými projevy, které bránili tomu abych se uvolnil. atd.

Jinak u nás kupř.rostou bohemiky, které jsou moc fyzické, hlavně působí jako těžké analgetika a hypnotika
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DACUBE: imho je to tvoje představa o tom, co Ti z psychidelického prožitku zůstane v ruce; lidé mají různé stavy mysli, různé představy o realizaci, ale není to tak důležité jako to - kde se nakonec v realizaci spatří;
    smířlivost není vždycky namístě jako není vždycky namístě napadání; oboje je nebezpečný extrém; naopak kráčím směrem k autentičnosti; pro mě měly drogy největš přínos v práci se strachem.. ano ozvat se a říct - takhle to není - je kolikrát větší čin než uvažovat nad tím, jak se zasmát tomu, že mě někdo snaží bez argumentace vytlačit z debaty :D na což nemusí mít člověk náladu a proč by měl mít ? mimochodem mě ty nadávky výborně ulevily, darjeel jako psychouš by to měl ocenit, vyjádřil jsem se proti tomu, co mi vadí a dal jsem do toho vše, krom tvé představy o slušnosti a respektu; nadto pokud se někdo s respektem nechová ke mě, nemůže jej čekat ode mě zpátky :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    KORINKOWICZ:
    MAUGLII:
    Zdravim vas... co se tyce hub v zahranici.... nevim jak je to v Nemecku, ale trebas v Norsku sde vyskytuji od zari do rijna na loukach, ve Spanelsku pak v galicii na loukach kde se pasou kravy(říjen - listopad) a francie (braetagne) take na loukach kde se pasou kravym, ale v zari - rijnu... u nemec bych to tipoval nasledovne: tam nahore u kolina je uz asi pozde, ale dle me tam rostou zari-rijen - stejne jak v braetagni... vice na jihu nemecka, by to vsak melo jit jeste ted...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    DACUBE: protože mě to baví oproti jinejm drogám a dá se na tom dobře pít :)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    DACUBE: zažití jiného uhlu pohledu na věc, na sebe. Možná jednou prozkoumání toho, co prozatimní logikou nechápu, otevření dalších dveří mé osobnosti:) No a ta radost ze života nebo blikajici stage samozdřejmě také hraje roli :)
    ABGD
    ABGD --- ---
    DACUBE: jsou jako kamarádi. Někdy si chci jen pokecat jindy trochu podporit v nakym snazeni. Kdovi no. Ale je fakt ze kdybych daval tech 80 tak bych asi cekal neco trochu jinyho..
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DACUBE: já proto, že pro neurotika není nic lákavějšího, než příslib absolutního poznání a moudrosti, skrz které by uspokojil své nesplnitelné požadavky :-)
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    proto se právě ptám. Možná jsem měl dát otázku a 3 možné odpovědi: ano, ne, neslyšel jsem. Potřebuju si data hodit do přehledného koláče
    ale vážně, můžete mi odpovědět?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DACUBE: taky jsem si driv myslel, ze psychedelika ego rozpousti, ale podle chovani mnoha odborniku na nyxu jsem usoudil, ze plati stare zname rceni "komu neni shury dano, v apatyce nekoupi". s dodatkem ze ani v lese nenasbira :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DACUBE: já myslím, že tam je hlavní proměnná v osobnosti toho, který psychedelika užívá ze všemi jeho přiznanými i nepřiznanými, viditelnými i skrytými přednostmi a zadnostmi...dovedu si představit, že člověka ze "správným" nastavením mohou psychedelika vést přesně opačným směrem, než jsi uvedl (aniž by si toho třeba všiml)
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    PALEONTOLOG: čoveče, to je možná rpávě to, co by mě zajímalo ve vztahu k tomuto a podobným auditkům. Vždycky jsem si představoval že stavy rozšířeného vědomí by měly učit člověka úctě a respektu k Bytí a formám existence za egem. Tzn, že by měl být klidnější, vyrovnanější, otevřenější, umět se zasmát sám sobě, respekt, atdatd.
    jako je to složité. Rozhodně to asi neudělají jen psychedelika samotné bez snahy o rozšíření vědomí i jiným způsobem. A vůbec bez zájmu o to, co je za tím vším.A i když se snažím tak se můžu 3x za minutu projevit jak kokot největší. Ale abych šel rovnou k věci - anketní otázka:
    Co si slibujete vy všichni od užívání halucinogenů. Proč to vůbec jíte?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAREN: nebylo to názorný, nechal jsem se vyprovokovat očividnou kravinou, jen jsem po ránu nebyl rezistentní
    KAREN
    KAREN --- ---
    PALEONTOLOG: a pritom to bylo tak hezky nazorny...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    smazal jsem svou ranní žluč, děcka, ale žádám majitele klubu o kritiku věcnou, otevřenou, nikoli podvratnou na základě antipatií
    ABGD
    ABGD --- ---
    DACUBE: ale dity otravo
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    asi budu čoveče, po 80 modrajících budu mít prudkou otravu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DACUBE: to rozhodne.... doporucuju zacit treba tim ze snis 80 kopinatek a potom 80 modrajicich...

zajimalo by me jestli budes trvat na tom ze kopinatky jsou vic krystalicke a tripozni....
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    no nevím, možná bysme měli víc houbovat než googlovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam