• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: právě :) a mluví tam dokonce osobně p.Borovička.. Kvalitně udělaná reportáž. :) I když na konci tam měli nějaký nesmysl na téma jaké lysohlávky u nás nejsou.
    KAREN
    KAREN --- ---
    E2E4: DARJEEL: nejvíc mě baví hláška muže zákona "Pomalu nám najížděj..." .))))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: no ale mají tam pěkný a detailní fotky... skoro bych řekl, že je to návodný článek s možností trestního stíhání pro šíření toxikomanie :o)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    instruktážní video :)

Policie plánuje tažení na sběrače lysohlávek — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/138807-policie-planuje-tazeni-na-sberace-lysohlavek/
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    IXTREMIST: Benny je starý houbový harcovník :)
    BPB
    BPB --- ---
    zitra se chystáme na otočku do Krkonoš kolem Upy a Pece... nevite nekdo jak to tam vypadá? dá se sbírat nebo je to pod sněhem ? :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IXTREMIST: samozrejme :D
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    tak tebe bych tu benny nečekal... přijmeš pozvání na čaj ?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: cywe Ty máš nějaký gurmánský jazýček... :o)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: takze uz je v Sobesicich pomalu cas, ne? :) nebo to vidis az na listopad? to se mi nezda. i kdyz ma se zase pry oteplit.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: lol :) no jo, ale loni touhle dobou už v Bástru pár týdnu rostly...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a houby z Bastru nevim, Bastr nesleduju. houby z Bastru mi stejne moc nechutnaji :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: kurva, Darjeel, pred rokem touhle dobou jsem uz houby ze Sobesic mel.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: kurva, Benny, to je jak v mateřské, v Brně jsou dycky nejdřív v Bástru a okolí, v Soběšicích třeba až o měsíc později. Proč tomu tak je nevím, ale je to v podstatě pravidlem. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak brno-sever porad nic (prselo, ochladilo se). nebo chodim na spatny mista.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    IXTREMIST: Překvapivě naopak. MAPS má ve stádiu klinických studií použití psilocybinu právě na tohle:

MAPS LSD Therapy - Redirecting you to MAPS LSD Research Index
    http://www.maps.org/lsdtherapy/

Je to spíš aby se tak nějak mystickým zážitkem vyrovnali se (strachem ze) smrtí..
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    nahodou ty fotky s trsem travy sou pekny. a na ty co je presvetlena vypadaj tak krasne etericky, uplne mi pripominaj jednu houbu z kanady myslim ze se ji lidove rika indian pipe a je uplne bila, prusvitna a vypada jako by mela v noci svitit a rozhodne se netvari, jakoze planeta zeme je jeji domovinou...
    pokud znamo nema zadne psy ucinky, ale co mi vime o kombinacich a smesich ze...
    vsadil bych boty ze indiani k ni meli nejakou peknou legendu, nebyla-li primo posvatna
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BUCI: Jafný,neber mě zas tak vážně :))
    BUCI
    BUCI --- ---
    PSYCHOTOXIN: když je vysoká tráva nebudu to obirat do posledního stébla.jinak nakalenej jsem nebyl to bych nejspíš nenašel nic.)a fotky mi pokurvilo slunce a toho sem si na malim displeji na fotaku nevsim..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DOMINIKCECH: a už pršelo a ochladilo se?
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BUCI: Tos byl opilej kdyžs to fotil ne:D ? a ty houby si rval i s trsama trávy ? :D
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2243.JPG (1043912 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam