• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DATELON
    DATELON --- ---
    sorry za OT ale nevim kde jinde se optat..
    rad bych nalozil houby do medoviny, a tak by me zajimalo, jestly je lepší to či ono: nasušeny nadrolit a vsypat do lahve, s tim ze houby se pekne vylouhujou...
    a nebo: vylít medovinu do nejakého kastrůlku a houby v ní povařit..posléze nalít zpet?

DAWYT
    DAWYT --- ---
    MEA: krasny, a docela poucny, pac tohle bych nesebral ani nahodou (kvuli tvaru).
    MEA
    MEA --- ---
    dáreček k vánocům pro středočechy, krásné svátky a také krásný nový rok přeju vám

lysohlávka česká | Naturfoto.cz
    http://www.naturfoto.cz/lysohlavka-ceska-fotografie-3451.html

PF (povšimněte si ((nejen)) dvou ikonek vpravo pod fotkou :)) )
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    tak někteří sbírají na zahrádce s šálkem ranního čaje v ruce :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SDN33: jojo
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KERRAY: a rostly nové?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to vypadá, jestli se počasí udrží, že bude sezóna do slunovratu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SDN33: v bystrci jsem včera sem tam něco našel
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Neznáte někdo současnou situaci žebětín/okruh (popř. soběšice)?
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    Sobotní výlet s Letadlem do jihlavskejch lesů.
    Uz asi moc pozdě, a jeste nás někdo předběhl, než jse pražák někam dostane, místní to pokosí :DD .... jinak 4 fleky jsme prošli

SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Lesu uz je zima. To chce do kopcu na kopinatky nez nasnezi ;)
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Tak dneska okolí Pacova jen pár desítek zmrzlejch
    HLEN
    HLEN --- ---
    MEA: ty to nejsou ....
    BBAN4N: nejaka prasivka ...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Co je na fotce? :-) Tábor.. Zase jsem prošvihl sezónu, ale pěknej výlet to byl :-)

MYSHE
    MYSHE --- ---
    INK_FLO: hele mě se to stalo před pár lety se spolužákem a to i v tý slavný době internetů :D no bylo nám pěkně špatně.. :)
    MEA
    MEA --- ---
    DARJEEL: díky za info a myslíš, že to nejsou ani ty z odkazů?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MEA: fotky hub co nejsou :)
    MEA
    MEA --- ---
    AIM_FREEMAN: Jde o to, že každý to nazývá po svém, takhle to například vidělo několik žen, se kterými jsem se bavila o jejich vnímání hub jako takových. Já osobně jsem je občas taky měla možnost vnímat jako jednotlivé bytosti, jindy jsem vnímala celistvost nebo několik celků, někdy to byl tanec v kouli, jindy to bylo trdlikání a těkání jako bloudivá světýlka, pak to bylo plavba na vlnách barev, to je fakt různé... Prostě záleželo na prostředí a nastavení.

Ty můžeš mít své vnímání a kdokoliv se s tebou shodovat. Nejsme všichni stejní, aby platilo jedno vidění. (Pokud se ovšem člověk dostane do jednotného stavu, ve kterém existuje a nic neřeší, tak to je trochu jiná věc.) Fantazie každého má volnost, jak je to s pravidly fantazie ale netuším a ani nevím, kdo tuší...
    Ale jo, zřejmě chápu, co jsi tím chtěl říct... :)

KAMAHL: jistě, nicméně jednou se ti může stát, že budeš vnímat houbu jako představu ženy nebo zvířátka honícího si ocásek a jindy, že budeš vnímat svítící bílé podhoubí jako propletenec podobný vláknům internetu, nebo já nevím, co komu fantazie může vyplodit, při intoxikaci :)... viz výše.

Asi se chápeme každý jinak a já se možná nepochopitelně vyjádřila, ale snad teďka už je to trochu víc srozumitelné...
    IRO
    IRO --- ---
    CDR: joo kubánky jsou chuťově vynikající, ale naše jsou taky dobré :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam