AIM_FREEMAN: Jde o to, že každý to nazývá po svém, takhle to například vidělo několik žen, se kterými jsem se bavila o jejich vnímání hub jako takových. Já osobně jsem je občas taky měla možnost vnímat jako jednotlivé bytosti, jindy jsem vnímala celistvost nebo několik celků, někdy to byl tanec v kouli, jindy to bylo trdlikání a těkání jako bloudivá světýlka, pak to bylo plavba na vlnách barev, to je fakt různé... Prostě záleželo na prostředí a nastavení.
Ty můžeš mít své vnímání a kdokoliv se s tebou shodovat. Nejsme všichni stejní, aby platilo jedno vidění. (Pokud se ovšem člověk dostane do jednotného stavu, ve kterém existuje a nic neřeší, tak to je trochu jiná věc.) Fantazie každého má volnost, jak je to s pravidly fantazie ale netuším a ani nevím, kdo tuší...
Ale jo, zřejmě chápu, co jsi tím chtěl říct... :)
KAMAHL: jistě, nicméně jednou se ti může stát, že budeš vnímat houbu jako představu ženy nebo zvířátka honícího si ocásek a jindy, že budeš vnímat svítící bílé podhoubí jako propletenec podobný vláknům internetu, nebo já nevím, co komu fantazie může vyplodit, při intoxikaci :)... viz výše.
Asi se chápeme každý jinak a já se možná nepochopitelně vyjádřila, ale snad teďka už je to trochu víc srozumitelné...