KACID: podarilo se:)
Ve velkoobchodu s cukraskejma potrebama nekde na Cernym moste-Praha tusim (nazev ani webovky si nevzpomenu, kdyby nekoho zajimalo tak se zeptam pritelkyne) jsem koupil formu na odlevani cokolad, je asi na 15 cokoladek o prumeru nejaky 2cm, takze klasickej bonbonek.
Na googlu jsem prolezl par receptu na domaci cokolady, nakonec vyhral ten se susenym mlekem, mlecnou mam totiz nejradsi:D ale jinak je recept celkem na kazdym komu co chutna, hlavne aby to melo spravnou konzistenci.
Do kazdyho bonbonu jsem dal cca 0,7 - 0,8g susenejch drcenejch, vic by se tam stejne neveslo, takze pro nas to bylo zhruba 2-3 bonbony/osoba/vylet. Melo to docela uspech, zmizely hned:D
a melo to presne ten efekt co jsem ocekaval - tim ze trip zacina snezenim dobryho bonbonku ve kterym ty houby nejsou ani citit misto zvykani hub ktery treba hodne lidem nechutnaj, tak to pro vsechny bylo cely takovy veselejsi, proste hned pozitivni start:)