• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    DARJEEL: když člověka někdo našpikuje elektronikou a pořád otravuje s nějakýma testama a jehlama, tak lze intuitivně očekávat i negativní fyziologický dojezd... ovšem i studie s velice soft podpůrným settingem vykazovaly nálezy bolestí hlavy během 24h po (viz setting rolanda griffithse http://en.wikipedia.org/wiki/File:Johns_Hopkins_psilocybin_session_room-SessionRm_2176x.jpg)

rozdíl ve zkušenosti s a bez bolestí hlavy po sezení bych spatřoval v rozdílu psilocybinová houba vs samotný psilocybin...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LEOZ: jsem tu půl roku nebyl, tak Ti odpovím až teď:

Z bohaté zkušenosti pan XY, který své vědomí velmi pravidelně obětovává ve jménu vědy Ti mohu říci, že ani po dávkách čítajících několik set skřítků v klobouků jej hlava nebolela. Z těch cca dvou set cest na Pleiády a zpět cítil bolest hlavy možná tak jednou dvakrát a to se pravděpodobně cestou zpět bouchnul skafandrem o kokpit ,-)

Možná spíš set a setting, mně by teda asi bolela hlava, vyndat se takhle v nemocnici mezi hučícími screeningovými mašinami a s nějakou kupolí na hlavě, případně nataženej v tunelu s velmi silným magnetem -- mimochodem to je taky důvod, proč se ve jménu vědy obětovávám zásadně v lese u ohně, v lůně Matky přírody ,-)

GOTHIGH: někdy musí Mohammed za horou... doporučuju nějaký psytrancevový festival ,)
    CDR
    CDR --- ---
    LEOZ: po kopinatých, i po tajemných mě nikdy nebolela hlava (desítek požití). Trochu větší tlak v mozku jsem vnímal na silném LSD, jinak obecně mám nepříjemné stavy s pocitem pnutí v hlavě (a následnou schízou, že mi "rupne žilka") po silném indoor hulení...
    GOTHIGH
    GOTHIGH --- ---
    samozřejmnĚ že každej nicméně kolik z nás/vás je schopnej sa na takovém něčem i domluvit a podnikonout to?? Kvůli tomu to jsem dávám aby se lidi ozvali pokuď mají chuť.

Jsem rád za každého: perkusionisty, kytaristy, zpěváky, multiinstrumentalisty...
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Skusit sision. Kdo by nechtěl...
    GOTHIGH
    GOTHIGH --- ---
    Ahoj,
    už odjakživa mně baví pozorovat vliv entheogenů, halucinogenů a všeobecně halucinogenů na kreativitu člověka. Chtěl bych se zeptat jestli s tím někdo máte skušenost a jestli se tu najde muzikant nebo jakejkoliv umělec, klidně undergound, který by chtěl podstoupit psychedelickou sision.
    Moje vize: samozřejmně příroda, pár lidí pod vlivem halucinogenů.

Ozvěte se jsem rád i za nabídky hub :D
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    A mam jeden dotaz. Je někde v Bílých Karpatech místo s houbama? To tady už par let hledám a nic.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    MAHUTA: a pěstovat u nás asi de v zimní temperované zahradě. My to měli mraky na West Coast v zemi a kolem nuly tomu nevadilo.
    Da se to dobře množit.
    Máte někdo možnost sehnat? Daj se koupit semena ,třeba tady http://www.vegetalismus.cz/san-pedro-pestebni-souprava/detail-6-108.html
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    BATT: ve zkratce San Pedro,nejlépe Trachocereus Pachanoi-vyříznout trny s kořeny,sloupnout a vnitřní jadro pryč-eliminace žaludeční nevolnosti a zvracení(naopak sem se vždy poté neskutečně dobře vysral-hotová střevní očista),zbytek nakrajet nejlepe rozmixovat,skorovařit do 1hod-dýl,klidně i 5hod=sylnější ale ztrácí se vizualní efekt. pak přecedit i přes látku a vypít. Metrovej kaktus je pro 3.
    BATT
    BATT --- ---
    MAHUTA: jak se ten kaktus požívá? de pěstovat v čr?
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    MAHUTA:
    hezky pekne preposlu kamosovi, s dovolenim. ten bude stastnej jako blůcha..)
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    VOJTAL: tak na zealandu mohu poradit par konkretních míst. Jižní ostrov- Golden Bay-u Takaky-zjisti kde tam kdo pestuje zlatý kiwi,tak tam se vždy našly.Taky Coob Valley,a Rainbow valley. U Motueky-Graham Valley. U Nelsonu,Motueky kde roste Kiwi. Západní pobřeží na jih od Westport mezi Greymouth a Hokitika,tam jsme našli jen GoldenTop--stačí pár kousků. A pak na jihu. Hledat u buše kde jsou-byly krávy.
    Severní Ostrov moc neznam,ale jedno místo kde jsem byl s místníma je Kuripappanga(nebo velmi podobně) z Hastings po Taihape rd. U Welingtonu jsou taky dost,ale neznam přesně

Jinak jestli si na NZ tak neváhej zkusit kaktus San Pedro,roste to tam dobře a u Motueky a na Golden Bay se da sehnat lehce. Za Takakakou ma typek farmu a mraky techto kaktusu. Vždy rád prodal. Přes léto prodával v Motuece na marketu.
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    headaches nevar.
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    KAMAHL: hmm, dobrá otázka. taky nad ní dumám a ještě nemám jasno. poslední dobou mi přijde koncept placeba čím dál méně užitečný... důležitější jsou asi paratry podnětu (modalita, intenzita, frekvence) a parametry účinků takového podnětu (adaptivita, trvání).
    btw [ LEOZ @ TRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země ]
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    LEOZ: Tak kde je hranice mezi nocebem (resp. placebem) a settingem, to mi nepřijde vůbec jasný. :) Mě bolela hlava leda při tripu, po něm nikdy. Ale ani ta bolest na tripu nebyla tak docela standardní :P
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    LEOZ: To mě nikdy po žádnejch nebolívala, ale poslední roky jezdím na místečko s modrákama.A po těch mě bolí hlava jak čert, vždycky ale až druhej den.Ale ty co je měli taky tak nic, vždycky bolí jen mě...
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    ale na druhou stranu tu teď bude zas půl roku ticho =)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    LETTADLO: jasný

díky všem za info
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    4 aco dmt, t+7h,nic. Dnes jsem se obětoval v zájmu vědy.
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    LEOZ:
    me bolela hlava po mezkalinu vzdy. a to nebyl ani syntetickej, ale vyluh ze san pedra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam