• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    los niños ve Žďáře

Psilocybe bohemica, el niño

Psilocybe bohemica detail
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    GHOSTDOGG: Límcovka měděnková
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    V soběšicích už to začíná...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GHOSTDOGG: tohle bych fakt nejedl. vypadá to jedovatě.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    Prosím o radu, vše blízko u sebe na jednom místě, vedle byly myslím hnojníky. A musejí vždy modrat když se poškodí? Protože to nedělají, ale jinak (hlavně 3. foto) byly samy o sobě dost zeleno-modré... Díky

KERRAY
    KERRAY --- ---
    západ Brna sem tam klobouk, občas skupinka spíš menších
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    Jsem se vrátil z výletu a tentokrát nikde nic. Ani muchomůrka. Příští tejden jedu ještě do jižních Čech na místo, kde vloni teda bylo na kosu, tak jsem zvědavej, zda letos taky budou. Ještě, že mám zasazeno.
    REEESD
    REEESD --- ---
    Zdravicko, nemate nekdo nejake info z okoli Brna? Zda se, ze pocasi v poslednim tydnu prilis nepralo.
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    NEVIEM: fotky z lesa nemam, vetsinou houby vubec nefotim :))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Kartouzka je zricenina kartuzianskeho klastera na kopci u Dolan. Stoji za vylet, je to tak 3 km vzdusnou carou. Tam jsme nasli spoustu primo na svazich toho kopce, na kterem klaster stoji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HANT: ty příkopy byly jediný místo, kde bych si je dovedl představit. A pak ještě takový otevřený prostranství uprostřed lesa (nevim, jak to přesně popsat, možná to je ta Kartouzka :-) )
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    tak jo (:
    ANDYSS23
    ANDYSS23 --- ---
    :) ještě bych jel

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GLADILAF: určitě to není houba která by měla něco společného s timhle auditkem :)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    UF0UN: Čepičatky poznám, ale opatrnosti neni nikdy dost... ;) doma před sušením znova každou houbu kontroluju...

...před týdnem Jihlava kvádr s lavórem

SKORZ
    SKORZ --- ---
    MAUGLI7: na obvyklých místech už jsem našel, celkem dost
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    nevite jak to vypada na vysocine,idealne v okoli Pelhrimova,Pacova?
    v pondeli se chystam za babcou,tak to spojim i se sberem
    trochu me trapi to sucho co ted je,nezaprselo dost dlouho,ale zase v udoli u vodnich toku by melo bejt vlhko tak nejak porad,co myslite?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KUDLIC: tak bacha na čepičatky ;)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    DARJEEL: ja mam jedno místo uprostřed jehličnatýho lesa a rostou tam z jehličí a smrkovejch pařezů... ;))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Minule roky jsem je videl hodne primo kolem Kartouzky (to misto tak trochu vybizi k tomu, aby je tam clovek rovnou snedl:D) a u Radikova v lese, co je hned hned u nej, +/- na sever, nedaleko od tech poli / luk. Jsou tam okolo takove prikopy. Primo mezi Sv. Kopeckem a Radikovem jsem nikdy nic nenasel, ale to samozrejme nic neznamena:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam