XCIDER: V podstate 2 cely sbirani jsem ustipaval ty omylem vytazeny spodky noh s myceliem, semtam vzal kus dreva s myceliem a hazel do igelitaku na psi hovna. Taky jsem po suseni sesbiral vsechen ten bordel, co z toho opadal/ material zbytku plodnic a predpokladam vsechny spory, co z toho vypadaly. Nasledne jsem byl nakej linej a nechal to v igelitaku na chodbe (temneji a chladneji) - asi o mesic az dva dyl, nez jsem puvodne planoval - lemplactvi/ zevlactvi/neschopnost rozhodnout, kam to pujde. Byl jsem naockovanej z tech 600 m.n.m., taxem si chtel popojet na nejaky kopec okolo. Mezi tim mi v igelitaku stihly naskakat buttons a vycouhnout se asi 10cm nohy uzoucky s takrka nulovym kloboukem. Taxem to otevrel, aby mely trochu vic vzduchu, ale tim sem zastavil to zapařeníčko, a když to začlo schnout jsem to celý vyhodil asi na 5 kýblů pilin a štěpky, co jsem měl z řezaní dříví. Hozeno pod mojí oblíbenou hrušeň v taký romantický cestičce na okraji lesa - kolega rikal, ze ovocny stromy jsou jejich nejepší žraní - taxem pridal i par naslapanejch větví. Jak dopadly ty original buttons/ zarodky nevim, bo jsem je pocukroval pilinama a nechal byt, tahle jedina pod listim a suchejma travama, kterejma sem to zakryl vykoukla - samo ji tam taky necham, aby probehl celej rozmnožovací cyklus. Fota snad casem dodam. Strasne neschopnej a linej. Vidime co za rok