CHORCHE: RealityFilter vs. BlackIC
nejde o to, ze oblbnes IC, ale jde o to, ze mas vyhodu, kterou pekne popsal
OVERDRIVE: . Jde o to, ze v tom boji pak vystupujes jako typek s response o jedna vyssi, nez mas, to znamena, ze pokud jsi "petkovej" hacker proti "petkovimu" IC a jsi ve FullWR a mas uspesne zapnuty RealityFilter, mas inic 12, kdezto BIC ma 10. Neboli, muzes se postavit i sestkovemu IC... navic mas reakci taky o jedna vyssi, a tak dale... takze treba nemas takovej damage, jako to sestkove IC, ale muzes se mu postavit a na ten damage si hazet edge...
Doufam, ze to neni moc zmatene :o) proste, petkovej hacker da kotel sestkovemu IC s minimalnim pouzitim edge... (ted to nevim presne, ale nejak jsem to kdysi pocital a vychazelo to jako celkem slusnej bonus, edge nebyl teoreticky potreba)
SORBAK: ja chapu, co je tam napsane... spis mi slo o to, jestli by se to nemohlo vyhodnocovat tak, jak jsem psal. byl to namet k premysleni...
Mam totiz pocit, ze vyrusit signal v nejake male oblasti je daleko trivialnejsi, nez v te oblasti s tim signalem prorazit... samozrejme, pokud nekdo chce vysilat, no tak se proste soupne par metru od te oblasti a vysila si dal... ale nejsem odbornik na tyto technologie...
To je duvod, proc navrhuju lokalni zmenu pristupu... preci jen, prace s rusickou bude asi taky chtit nejaky um...
Druha vec je, ze mi prijde, ze Hacking se v nasich hrach vyuziva celkem hojne, ale WF moc ne, z cehoz plyne muj pokus zvetsit uplatneni tohoto skillu.
CHORCHE: cizi hackeri v komlinku: rekl bych, ze nalezeni tebe jako utocnika je prave vyuziti WF skillu - hledani neviditelneho uzlu v ramci cele site na zaklade podivneho trafiku.