ATOMOUSEK: no asi blbe ctu a ty se obcas blbe vyjadris?
a ted k tem ftipkum -kolik typku jsi realne v SR zabil? (realne v SR, mile spojeni) - a asi par desitek, kdyz to pocitam od druhe edice - jen moje postavy ze zasady kaslou na nejakej bodycount, tak presne netusim a podle me je umirani bezny, nemel by kazdej vsechno prezit - krom toho ty zas tak trosku kecas, protoze si videl par tuhejch po zasahu Manaboltu atd., nejen 1kulas, to je trosku extrem, ne? (manabolt je v sr realna smrt;)
dalsi vec - vcasnej trauma patch, hrajem to tak, ze se to stihne temer vzdy a ani po patchi by nemelo byt vubec vyhrano... ale byva atd.
ad. sourcebooky - beru je jako motivaci a nova rozsireni - a prave kuli tvejm divokejm a rekneme sorbakovo neprilis tolerantnim pristupum bysme se bez ofiko sourcu moc daleko od corebooku nedostali - ver nebo ne, ale to tak proste je;)
ATOMOUSEK: sekera jak sem popsal neni zadnej exploit, to pak zas sorbak zarve, ze troll je exploit... dete s tim uz s prominutim do prdele - kdo ma pak jako pravo rict, co je a co neni velke zvyhodneni??? proto berme pravidla tak jak sou a nebo se budem dohadovat donekonecna, podle toho jak se kdo vyspi
narazku na trojkove draty u fyzada nechapu - to se ti jako zda moc nebo malo?
todle uz je ulet na zalozeni sr auditka - knizticka prani a stiznosti podle soucasneho prujmu :-/
MACLINKS: kazdej si je deformuje podle sebe, jojo - jenze tady vidis, jak ty, ja, obr., spajdr ci sorbak sou obcas gm a nazory ruzne - to uz je pak kontraproduktivni a problemy tim pak ruzne oscilujou, ja treba nedovedu akceptovat, kdyz si nekdo piskne a natvrdo prosazuje 1svuj nazor za druhym...
-jinak si to trefil, obrazek je blazen a navazne hrdina, kazdej ma svuj styl