zakladam
http://shadowrun.posterous.com, kdo by mel zajem o web na tema shadowrunu, kam muze posilat sve prispevky pomoci emailu a ono to z nej udela komplet stranku [upload videa, upload fotek, upload muziky... vsechno pomoci jednoho emailu], tak at mi rekne svuj email, treba v poste, pridam jej do moznych prispevatelu. pak staci jen poslat email na post@posterous.com a on se automaticky prida jako novy blog se vsema prilohama, co jen jich k emailu prijde. idealni pro kolektivni web. daji se tak v pohode uploadovat postavy napriklad. mapy, popisy lokaci, zahrane pribehy... budu tam taggovat, takze NPC = tag NPC, lokace = lokace,...
Uploadnul jsem tam puvodni web, co je v zahlavi, takze kdo si nepamatuje SinCity, tak ma jedinecnou moznost precist si to tam i na bloggeru.com, ktery ale neni zdaleka tak konfortni, takze jej sice necham, ale nove veci na nej davat nebudu.
Jinak pokud nebudem moc hrat, jakoze, dokud nebude Prawitz v Praze, tak asi nebudem, tak budu ve volnych chvilich zpracovavat stare shadowruny, vymyslet nove atd. takze Shadowrun neumira, jen jsem chvilku usnul. Materialu je tak na dalsi kampan.