ASYD: no u mtg je to ine, lebo bez nejakych kariet nemozes hrat to co chces (a problem bol skor v minulsti ked si ani nemal tie karty ako ziskat, ked ani v CerRyt nemali vsetky karty a na nete neboli take moznosti kupy), ale v dnesnom svete si zaobstaras akekolvek karty, ak mas peniaze, ja som mtg hral 2x v zivote a ked som predaval, obvykle mimo landy slo vsetko pod cenu, naopak som skor veci z draftu predal hned pod cenu, lebo sa mi s tym ani nechcelo babrat
a ano je to draha hra, a mam pocit, a hraju podla mna uz moc silne a prekombinovane karty, preto ma aj prestala bavit, ked roky na moderne dominovali stale tie iste balicky, mne to prislo lepsie davnejsie, ked skoro kazdy si staval taky half rogue balicek, ludia si ich vymyslali aj sami a nekopirovali vsetko z netu, ale mali vlastnu invenciu pre construted
vlastne sa to zlomilo ked prisli planeswalkeri, potom som hral par edicii este lorwyn, innistrad, ale uz to nebolo ono, tiez si myslim, ze to je na hlavu za karticku davat tisice, pamatam tu dobu ked korlash stal 240 a tarmogoyf 560 a korlash bol v balicku lepsi :) (ale iba kratko)