• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    DEMONOFANARCHY: Peknej hnus.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Tak jsem se vcera vratil z vyletu po Ostrave a Vojkovicich a krome ochutnavky Avara, Pikarda, Trince, Antenaka, Hukvald, Qaska a Konicka jsem narazil jeste na 4 houmbrevarske kousky - paradni vikend.

Co se tyce Krusovicke desiny, stale lezi ve spizi a casem ji taky testu. Doufam, ze zaroven s tou starou.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    ANDY_WARHOL: To má být t "dobré pivo z Krušovic"? A jak ho rozeznám od toho starého?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak sem si koupil tu novou krusovickou desitku, chladi se v lednici a asi ji ochutnam, uvidime.
    MXL
    MXL --- ---
    ...jinak se mi právě dostal do rukou zřejmě exportní třetinkový lahváč z Nymburka Golden Bohemia Beer...celkem chutná dvanáctka s výraznou sladovou chutí a hořkým ocasem...
    MXL
    MXL --- ---
    X_RATED_IDIOT: asi jsem si nápisu hotel Viktor nevšiml, ale díky za tip na nálevnu, tu jsem ještě nedal...
    HELOUN: navštívíme...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    slovanská lípa byla super štyrka, ale potom co jí znovu otevřeli tak už sem tam nebyl
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MXL: no pokud se něco menuje hotel victor... ale chýně je fakt super, občas když jedu do rudný pro díly, zastavim se tam pro PET za 60,- akorát dle znalejch je lepší nechodit do tý restaurace ale do nálevny, je levnější a prej i líp vařej (vchod z parkoviště), já byl zatim jen v pivovarský restauraci a ta opravdu nevyjde levně (vchod za rohem od parkoviště)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    RURYRY: MXL: Jo, je to ona - hned vedle tunelu a dokonce se stále jmenuje U Slovanské lípy. Taky doporučuju - obsluha příjemná a pivko moc dobrý!

http://www.pivovarkout.cz/kam.html
    MXL
    MXL --- ---
    ANDY_WARHOL: ..dokonce to vypada, ze si Rusove pronajali cast toho domu a pronajimaji tam krajanum zimmer frei...celkove mi to prijde jako dalsi pracka penez s tim, ze si Ivan vybral z lasky k pivu skvelou znacku a ma ji celkem dobre osetrenou, coz vlasne neni malo...navic za 75 se da poridit chynska petka, takze ok
    RURYRY: ...jeste jsem tam nebyl, ale mam pocit jestli to neni ta nad tunelem, byvala U slovanske lipy /opravte me nekdo, pokud je to jinak/
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak to ja mel stesti, byl jsem tam temer sam, obsazen jen jeden stul, vsechno ryzi cestina, vc. obsluhy. Byl to tusim takovej silnejsi chlapik a byl vic nez v pohode.

DEMONOFANARCHY: vim, znam, byl jsem, rovnez jen jednou - behem me letni tury pivni Prahou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MXL: presne atmosfera tomu chybi, i kdyz tam lidi sou
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MXL: ja tam zazil nejakou vykozenou selku (byla tak oblecena) z uk nebo ruskym prizvukem, ta byla celkem v pohode, ale vedle u stolu nejaci hlucni rusti turiste. to moc rad nemam
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    EXETRON: A kde je ta hospoda?
    MXL
    MXL --- ---
    V Chýňském dvoře jsme byli předevčírem. Desítka výborná a polotmavá dvanáctka jakbysmet. Na to, že hospodu vlastní Rusové i celkem slušně vypadá a kulajda v chlebové misce byla taky fajn. Nicméně dementní obsluha v podání nejspíš sjetýho pankáče příliš nepotěšila. Chtěl jsem totiž gulášovku. Takže pivko i jídlo super, ale atmosféra ještě zabitější než U Šůvinky...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Chýňskou hospodu na Žižkově neposoudím, tam jsem ještě nebyl, ale pivo v Chýni fakt uměj...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ANDY_WARHOL: Myslis ten Pivovarsky dvur vedle Merendy? Me prisla celkem v pohode. Ale jak rikam, byl jsem tam jen na jedno pivo.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ale ta hospoda je teda divna
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    EXETRON: No, mel jsem sice jen jednou, ale mohu potvrdit ze chutne a pitelne bylo fest :)
    EXETRON
    EXETRON --- ---
    Mohu se zeptat co říkáte na piva z Chýně?
    Minule jsem byl na Žižkově v té chýňské restauraci a ta kvasnicová deístka mě mila překvapila.
    Nevim proč, ale cejtili jsme všichni smetanovej nádech, poměrně hutná desítka, hodně poctivá, žádná voda. Určitě se tam rád vrátím.

chutná?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam