• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    v piro uz je toceny jen easy, kdyby se sem nekdo hnal
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HATEMAN: sakra ja koukal jen na jejich standard web. tak skoda. dneska sem spal hodku tak se mi uz chtit pit nebude.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    HATEMAN: lahví, hlavně zahraničních, je ještě hafo, ale Kocour třeba byl už dost probraný. a ohledně točeného - na baru povídali, že kdyžtak dneska ještě narazí nějakou fajnovku, ale nevím, jestli si nedělali srandu.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    dobrý nával tam byl, myslím, že minimálně to točené pivo se fakt dopije... byl jsem tam asi od pul osmé a už neměli Lucky Bastarda a Pelikána 100 IBU, na kterého jsem se hodně těšil...
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    ANDY_WARHOL: do půlnoci, je to v tom odkazu "Z tohoto důvodu máme otevřeno pouze již v pondělí a úterý (13-14.1.2014 od 15.00 do 00.00 hod )"

tak doufám že tam ještě na dnešek něco zbylo .. :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: ja se tam vypravit chtel ale kdyz sem zjistil v pul desaty ze maji dle webu do desiti tak sem zamiril do sadu
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: nebo někdo přijede a přiveze mi odtamtud všeradice, břevnov a ocelot, takže díky panu UNDERDOWNovi je předsevzetí vhajzlu :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HATEMAN: nebejt spruzelej, linej, nemít předsevzetí, že v tejdnu neleju a nemít zaplou pračku už jsem tam, takhle si dám leda kefír :(
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: jo je to dobrý, ale asi jsem čekal víc - z BrewDogu mi zatím přišla nejzajímavější Punk IPA
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: mě teda hrozně chutnalo. neni nijak moc plný, jen lehký, svěží a zároveň (!) echt hořký... spíš blízko některým jejich pivum ze single hop edice, než punk či hardcore ipa, mi přijde
    NOIK
    NOIK --- ---
    právě jsem pořídil tak jsem zvědavej na 100 IBU:)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    vítejte v rubrice Ochutnali jsme za vás, vy již nemusíte: dnes jsme v duchu hesla "neodsuzuj něco, z čeho jsi se ještě nepoblil" v kauflandu zakoupili vzorek radegast temně hořký a výsledek je následující: temně nudný, ale nepoblili jsme se :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    X_RATED_IDIOT: Tak nemuzou tam napsat "Jarda doporucuje, protoze to nikdo nechce pit a kdyz to neproda, nebudou premie" :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ELIDOR: jo ty doporučení sou fakt následováníhodný, známej takhle dostal krabici se šesti pivama poskládanou pro nějakou firmu jako dárkovou. Byl k tomu zalaminovanej papír a tam bylo napsáno který z těch piv kterej zaměstnanec pivotéky doporučuje i s nějakym textem typu jarda doporučuje todle protože je to fakt pecka a podobně a v tom výběru byl 2x nějakej nymburk, kocour saurus (asi jediný pitelný), konopná černá hora, jahodovej porter a ještě nějakej jinej patok a jestli se nepletu, tak to bylo poskládaný pivní rozmanitostí, asi holt nějaký nízkoobrátkový zboží
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    GULDUR: jedno z nejhnusnejsich piv, bohuzel jsem ho dostal (opet) k vanocum .. pry doporuceno v pivotece. blah, az zjistim v ktere, tak pujdu vratit .. i s komentarem.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    tak dneska otestována Jihlavská Zuzana - zázvorovej nepaster ležák plzeňskýho typu. Za mě super, ale chápu, že pro někoho bude ten zázvorovej macerát příliš silnej, bo ho tam je, jako když vymeješ kuchyň v indický restauraci, což jak jsem řekl, já kvituju pozitivně.

No a za chvilku jdu na Hobgoblina z Wychwoodu. Za design lahví a etiket dávám palce nahoru a snad tomu bude odpovídat i obsah...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já teď měl valáška single malt ale, musim říct, že jeden slad ejlu asi škodí, bylo to takový středně hořký nic moc, asi jako kdyby to vařili u japkowitzů, žádná vůně, žádná chuť
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak vánoční Matuškova extra IPA mě trochu zklamala, je to takový standardní, navíc nějak víc sladký.. zato voňavý Apollo Galaxy mě pořád neomrzelo, fakt parádní pivo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam