• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    CHOROBA: vojnu zrušili někdy před 20 lety...
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    GODY: v lipniku je pivovar a vedle v cernolicich ma kamos taky pivovar
    GODY
    GODY --- ---
    GLOBETROTTER: přijímač jsem strávil v Lipniku nad Bečvou. Zubr kam se podíváš. Jen v jedné větší hospodě točili kozla. Tam si v pátek a sobotu si nebylo kam sednout, zatímco ostatní zubr točící knajpy hostili jen pár domorodců. Stačilo jednou ochutnat abylo jasné, že rezervace na kozla je menší zlo.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tak už víme, jaká jsou nejlepší česká piva. To by jeden blil (doslova)
    Šampionem soutěže Pivex je Zubr Gold, Pivovar Zubr má titul pivovar třicetiletí | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/sampionem-souteze-pivex-je-zubr-gold-pivovar-zubr-ma-titul-pivovar-tricetileti/2189039
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Celej kanál super.

Jakub Veselý, majitel létajícího pivovaru Falkon - Osobnosti piva
    https://www.youtube.com/watch?v=MeTbJ0tS1IU
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    GLOBETROTTER:
    Kamenici mam taky rad. Naposled jsem ji mel tusim minulej rok, tak nemohu srovnat.
    Degustacni denicek si nepisu. Tak z pameti, co se mi vybavi u Chmelova 9°: delikatni chmelove aroma, vyborna pitelnost, prijemna horkost, jemne nakysle mozna laktát.
    Ma 3,9 % alk. takze i relativne maze.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    RAGNAROK: Můžeš prosím srovnat s Kamenicí osmičkou a desítkou?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Jelikoz rad pivo lemtam, tak mam radsi spis slabsi kousky.
    Nedavno v Beznosce Chmelova 9° me nadchla.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Za týden je v Liberci v Azylu festival silných svrchně kvašených hořkých piv - IPA festiválek. Budou tam letos i vetřelci nehořcí, ba i nesilní, ale tím si to snad kazit nebudem. V domovarnickém koutku budou i dvě přednášky o fenoménu piva, návrat do pivního pravěku včetně ochutnávky. Kdo vaříte, nebo se o vaření piva zajímáte - jste vítáni. A komu už leze krkem NEIPA tak tuplem - setřem z něho pel, poupátku! :)
    N_I
    N_I --- ---
    Létající chroust Christmas Orange & Vanilla Smoothie Pastry Sour Ale 18

slušná přesnídávka...toto
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    GLOBETROTTER: Mám podobnou zkušenost z Californie a kladl jsem si podobnou otázku.
    LBW
    LBW --- ---
    DO_IT: Fajn místo, díky za tip .)
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    GAMMA - Big Doink - double IPA, 8%.

Prvni pivo, ktery mne tak potesilo, ze o tom jdu napsat na Nyx. Jsem absolutne nadsen. Je to jako jist lemon cake ale v pivu, co je ale porad horky. Koupeno v pivotece Valhala, Ruska ulice v Praze.

DO_IT
    DO_IT --- ---
    LBW: jestli chces kostnout dobry polaky tak jdi do Beerhally

Dr. Martínka 1590/6, 700 30 Ostrava - Hrabůvka
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DO_IT: jestli myslíš pivovary, tak nevím, hodně dlouho jsem tam nebyl.
    LBW
    LBW --- ---
    Už jsem se asi ptal...
    Nějaký beer shop v Ostravě? Zatím jsem teda v pohodě s IPA od Chrousta v pendolinu :)
    LBW
    LBW --- ---
    DO_IT: osobne jsem tam nebyl, ale mnozi se mi dobre reference na Other Half Brewing .)
    Brooklyn | Other Half Brewing
    https://otherhalfbrewing.com/location/brooklyn-ny/
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    JVCNC: i pro ty starobrnaky se neco najde

GLOBETROTTER: jedu v dubnu do nyc, mas nejaky tipy prosim co stoji za to? :)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    BURKHAR: tak to si dovolim nesouhlasit. Ja sam mam radeji evropu, ale i v US se najdou pro bileho evropana zajimave pivovary a piva. jen jak je ta amerika vetsi, tak tech staropramenu tam maj vyrazne vic takze se clovek spali velmi snadno.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mluvit v souvislosti s USA o pivu a vůbec jakékoliv gastronomii je marný. Neumí vůbec nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam