ZOIDBERG: souhlas - v duchu jsem se poplacal po rameni, ze mam prvni verzi s tim radoby Arnoldem a nahejma kockama. Na druhou stranu - u toho prvniho vydani mi vadi dost titerny pismenka a velka svetlost / nedostatecna sytost barvy, takze se mi to spatne cte a zrejme si koupim i ten novy vytisk (presne z tohohle duvodu mam prvni i to druhe prepracovane vydani Fabianovych Marinaku - to nove ma kvalitnejsi tisk i papir a lip se mi cte :-) Jako mit kvalitni a solidni domaci knihovnu je investice do budoucnosti nasich generaci pristich a kulturniho vzdelani a rozhledu deti vubec a rozhodne se vyplati nebyt skrblik :-)
MIMA: Super. Megapolis je nutnost a klenot kazde domaci knihovnicky, doufam, ze bude mit srovnatelne dobrou obalku, jako to vydani s bubakem v plasti a gassmace.
Ale chtel bych se zeptat : Predatori, jak byli zakonceni, takhle otevrene oficialne konci, nebo je v planu nejake pokracovani ? U jinych autoru bych to bral jako otevrene uzavrenou vec, ale v pripade Zambocha muze byt pokracovani klidne presunuto do sousedniho paralelniho vesmiru obyvaneho inteligentnimi jestery a stejne by to davalo smysl... Tak se ptam, protoze ta nejistota me nici ^_^