WANAH: taťka spí dobře, náladu má většinu dne také dobrou, na jídlo má chuť, "voní mu", jíst nemůže, protože má ještě po ozařování spálené sliznice a slinné žláza (ozařovali mu krk a měl umělou výživu.... jde spíše o dlouhodobou psychickou podporu, protože ho jednou denně "přepadne" pláč a řeči typu - "to už lepší nebude"... od odby, co jsem to tady napsala udělal ale další pokroky..... v pátek snědl na malé kousíčky krůtí maso, vaříme mu vydatné polívky, vajíčka, měkký chleba...spoustu věcí už pomalu dává... byli jsme už dvakrát na golfu - nezahraje si (byl aktivní hráč), ale může alespoň "trénovat" patování, které není fyzicky tolik náročné, jezdíme do lesa (na hodinku, dvě, jen pomalým tempem na houby), předevčírem byl celý den na návštěve u kamráda, snažíme se, aby tady každý den byla nějaká návštěva, protože ho to rozútyluje a zlepšuje mu to náladu....
Dostal nějaké prášky na psychiku, od léčitele má bylinkové tinktury a nějaké lektvary a čaje (konzultováno i s lékařem)... ale je to běh na dlouhou trať, z kterého mám trochu strach. ne snad, že ho nedá, ale spíš, že nebudu moct reagovat až se stane to, co minulý týden.... ty plačtivé návaly... (teď ale trvají třeba jen pár vteřin)_ myslím, že je to taky tou kupou chemie, co v sobě má.... ale děkuji za odepsání. Marihuaně bych se já osobně nebránila, doma ale zatím zcela jistě neprojde.... na to mu není tak zle (teď se usmívám, protože úplně slyším své "konzervativní" rodiče:)