• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LENDULIK: pěkná stránka, líbí se mi, pro laiky srozumitelný a po odborné stránce vypadá korektně ... takových stránek pro laiky moc není (líbí se mi třeba taky ordinace.cz)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    FIFI
    FIFI --- ---
    MARKYSHA:
    DOBINKA: oběma Vám přeji moc sil!
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    LENDULIK: děkuju moc.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DOBINKA: uprimnou soustrast. a hodne sily....
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    MARKYSHA: děkuju.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DOBINKA: upřímnou soustrast a hodně síly, ještě, že jste na všechno zařizování dvě.
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    ††† R.I.P. †††
    maminka odešla dnes v noci/k ránu. doma, tak, jak si to vždycky přála... ale nebýt mé ségry, co se o vše poslední týden starala, nezvládla bych to. já už teď nemohla nic :(((
    děkuju všem v tomto auditku za užitečný rady a podporu, díky níž jsem si na to nepřišla tak sama.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Děkuju, maminka tomu do poslední chvíle nevěřila, spíš pořád doufala, že se zlepší, umřela doma, v okruhu rodiny, se svými pejsky a neprošla si depreemi, ani ničím takovým, protože pořád věřila v uzdravení. Doktorka míi řekla, že je to nejlepší, co se teď mohlo stát, protože už nás čekaly jenom ošklivý věci a pomalé umírání.
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    LENDULIK: taky myslim. celou dobu byla roztekana a neklidna, ale ty posledni tri dny je klidna.
    ja vim, rekla jsem ji to. uz davno a ted sem ji to nekolikrat zopakovala. sem i rada, ze jsme tu ted byli vsichni a normalne se bavili, nehadali se s braskou a tak.
    jo. to souhlasim. silny to je. a ta paralela s tim narozenim je vic jak na miste...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DOBINKA: vis, kdyz ta smrt uz musi byt takhle brzo, tak to ze je poklidna a smířená je dar...

rekni mamince, ze budete v poradku.... ze se nemusi bat.... myslim, ze kdybych byla mama hrozne bych potrebovala slyset od svych deti, ze budou v poradku....

je to strasne tezke.... ale i tak je to jeden z najsilnejsich okamziku ve tvem zivote.... jako narozeni...
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    LENDULIK: děkuju moc. poslední dva dny jsem překvapivě už klidná. maminka taky, takže i přes občasny naše slzy ještě, rozprostřel se tu klid, ticho a smíření. děkuju.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DOBINKA: taky hodne sily preju....
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    MARKYSHA: :( upřímnou soustrast i ode mě :( naše maminka je už třetí den v takovém tom polokoma/komatu. snad nemá bolesti :( kdybych byla věřící, už bych se třetí den modlila k Bohu, ať už ta její dušička může to tělo opustit. upřímnou soustrast a drž se, holka.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MARKYSHA: velmi uprimnou soustrast.. a hodne sily...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Včera maminka umřela :-( Bylo to náhlý, nečekaný a díkybohu rychlý.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LENDULIK: děkuju moc za tip na zvhlčovač vody, mamča je od začátku léta poprvé neoteklá (on má syndrom duté žíly).
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LENDULIK: mamka měla chemoterapie I.vlny, to přestalo fungovat, pak byla třikrát na ozářování a teď má chemo II.vlny. Já jsem mamce sehnala výtažky z marihuany, takže to jí hodně psychicky i proti bolesti pomáhá. Pak má nějakej dryák na to, ale snaží se si nejdřív brát ibuprofen, aby až to bude horší nebyla imunní a doktorku máme skvělou, ta jí to napíše na 100% a na tom plicním jsou taky docela ochotní, kromě neskutečnýho chaosu nemůžu si na nemocnici v Krči stěžovat.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DOBINKA: pomáhá... jsou to opiáty...

LENDULIK: je dobré mít co nejvíc těch hezkých vzpomínek***
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    ACIDQA:
    LENDULIK: btw. tady ty naplasti (taky ted zvazujeme, ze je zacnem pouzivat, pac mamka zacina mit bolesti castej a castej) - pomaha to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam