• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    a navic....
    Nemocnice. Místo, kde hrozí hladovění a potom smrt ? - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/nemocnice-misto-kde-hrozi-hladoveni-a-potom-smrt-f60-/kavarna.asp?c=A101027_001147_kavarna_chu

at jde cele to zdravotnictvi doprdele.... sestry beci ze maji malo penez ale klidne nechavaji pacienty umirat v nemocnici hlady, protoze ona se jako nevsimne, ze tri dny nejedl.....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MARKYSHA: hlanve pro pacienta je mesic otazka zivota a smrti......
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LENDULIK: to je peklo...takže feťáci a alkáči budou nadále dostávat pomoc, stejně tak i nadále se budou platit bandáže žaludku, i když to většinou nemá smysl.
    Tomu, kdo o tom rozhodl, tu rakovinu přeju a ať chcípá hodně, hodně dlouho a ve velkých bolestech.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no udajne na to zadna lecba neni, jen maximalne laser na to, co zbylo po brachyterapii - kdy, pokud to spravne chapu, se nelaseruje kazda podezrela bunka, ale jen se zabijeji cevy, aby se nador odriznul od zivin...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: takze zadna lecba? drzim place :-) dej te svini co proto....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na moji fronte klid, obe strany zakopany na pozicich, a ceka se kdo udela prvni krok... ;-)

v podstate ted chodim jen na onkologii/ocni jednou za pul roku na kontrolu, na ocnim se jen podivaji, ze nador porad zivori v nejaky casti oka, kde s nim uz nic delat nemuzou, a ukazou mi kde jaka cevka, co ho zivila, od minule umrela (me ovsem ta fotka prijde furt stejna)... a na onkologii na stridacku ultrazvuk/CT, a v podstate se me jen s nadeji zeptaj, jestli nahodou nehubnu, tj. jestli se nestavam perspektivne metastazovanym pacientem i pro ne, coz me vzdycky pobavi, a muzu zase vesele domu...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: A co ty a svinska nemoc? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a skoro bych zapomnel - pani Clarkova umrela vloni - na rakovinu
    this is karma, bitch!

nezda se ovsem, kupodivu, ze by to prodejce jejiho vseleciciho pristroje nejak omezilo, marne googlim jak to vysvetluji...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vidim jsem minul plodnou debatu co jsem moc nechodil na Nyx, kazdopadne na ty slavny strance Zapperu prodavaji i dalsi podobny kraviny jako koloidni stribro, takze snad ani neni treba nad tim premyslet, ne? to neni alternativni medicina - to je proste podvod

kdo to nepozna selskym rozumem, muze se zamerit na standardni vykriky jako "neni zdravotnicky prostredek" (protoze jinak by museli prokazat funkcnost), priklady stastnych uzivatelu jako vystrizene z reklamy na stroje na hubnuti, apod., pripadne si vygooglit nejaka obzvlaste pripitomela tvrzeni genialni vynalezkyne pani Clarkove

funguje to proste asi zhruba presne stejne, jako poprosit Harryho Pottera v kine o kouzlo
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    pro lenndulika apod.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    The DCA Site - Updating You on DCA and Cancer - Dichloroacetic acid and Dichloroacetate
    http://www.thedcasite.com/
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nemate nekdo zkusenosti s tranplantaci ledviny? Cetl jsem ze v pripade metastazi se neprovadi, ale kdyby byla napadena jen ta zbyvajici ledvina, ktera by se pri nejhorsim musela taky odstranit, prichazi to v uvahu?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DSTEPZ: no ano rikam ze to je individualni. je to muj nazor. Jestli ti mam vyjmenovat co co zpusobuje, tak si to rovnou budu psat na prihlasku na nobelovu cenu.....
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    nemuzete toho nechat uz te diskuse, prosim?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    LENDULIK: takže ty tvrdíš, že krom rakoviny děložního čípku, kterou "údajně" způsobuje virus (coz prý bylo dokázáno, jak tvrdíš) existuje spousta dalších původců rakovin? Já mám za to, že například u rakoviny žaludku se hodně debatovalo o helikobakteru, u rakoviny střev Bacteroides fragilis. Co dál? A opravdu chápu, že průběh nemoci je u každého individuální. Na druhou stranu mam pocit, že se v drtivé většině léčí spíše symptomy než původ.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    DSTEPZ: nepsala jsem ze je to blbost, ale ze jako vselek na vsechny rekoviny to blbost podle me je. A to jsem si precetla jen tvoje odkazy.

uz jen proto, ze kazda ta nemoc je uplne jina a indivitualni!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DSTEPZ: špatnej postup to byl, že by to by mohla být rakovina plic jsem si spočítala i já, ne tak paní hogo fogo docentka, ovšem člověk je bezmocnej, školy nemá, že jo. To jsem spíš napsala k tomu, že dodnes rakovinu nepoznaj.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    aprorp tuhle diskuzi jsem zacal s tim, zda mate nekdo zkusenosti ohledne zapperu, ackoli lendulik tvrdil, ze o tom nic nevi, druhy den prispecha s tvrzenim, ze je to hloupost a ze nic takovyho neexistuje + dalsi podobne nepodlozene reakce: Je to jen zvedavost, nechtel sem aby tu vzniklo tohle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam