• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    HYSTERIA: jenže jak píše Cornela, těch 30 kg dole bude spíš nemocí jako takovou, než léčbou .... a vedlejší účinky léčby také bohužel bývají, ale to je daň za to, že ta léčba je účinná a pomůže
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    dám vědět, jak to dopadlo...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Ať je to co je to, do té doby, než jí začali léčit na rakovinu (i když předtím žádné potíže neměla) tak byla naprosto v pohodě. Teď má dole 30 kilo za dva měsíce a umírá nám před očima. Pro mě za mě, ať jí pomůže třeba léčitel, nebo sousedka čarodějnice, hlavně ať jí je líp.
    (p.s. babička ještě není zas tak úplně stará)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ono by bylo totiž super, kdyby se každému pacientovi mohl lékař věnovat tři hodiny, akorát ne každému dojde, že aby to fungovalo, by si museli platit třikrát vyšší zdravotní pojištění, protože tu práci lékaře taky musí někdo zaplatit .....
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    CORNELA: tak já jsem na 90% přesvědčená o tom, že babička od HYSTERIA narazila na nějakého léčitele, který se snaží vytěžit z cizího neštěstí, vytáhne z rodiny tisíce, případně desetitisíce cash, odpovědnost nenese žádnou, protože v živnosťáku má napsáno "poradenství životního stylu", babička dostane falešnou naději a "léčba" ji bude stát drahocenný čas, kdy by mohla podstupovat účinnou léčbu (na kterou pak může být pozdě). Jakmile slyším o parazitech, kvasinkách či chlamydicíích, a o imunitě, bliká mi červená kontrolka. Bohužel laik není často schopen rozlišit, jestli je "zdravotnické zařízení" seriozní, navíc to kolikrát zaštiťuje klidně u MUDr. Pacient je spokojený, protože narozdíl od doktorů se mu věnují a slíbí účinnou léčbu bez vedlejších účinků. Ach jo. No kéž bych se mýlila :-(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SHASHA_KRASTY: já si právě letos celkem naložil (denní studium k fulltime jobu)... teď najednou tahle diagnóza. a mě se bytostně nechce preventivně polevovat ve svých plánech a cílech. pustili mě z nemocnice druhej den po operaci a třetí den už jsem pracoval z domova. tak právě doufám, že pracovat z domu zvládnu i pak v případě hypotetického absolvování chemoterapie a s přednášejícíma se taky nějak domluvím. teda vůbec nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby rozbor dopadl tak, abych na to celý mohl zapomenout hned a nic dál neabsolvoval. dík za nabídku, pokud bude třeba, možná se ozvu... plus se třeba budu hloupě ptát tady :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SPLIFFBOY: ja jsem vicemene celou chemosku stravil na horach na snowboardu (mam to z domu na sjezdovku autem cca 23 minut), dokonce sem, kdyz jsem mel cas, behem toho (na neschopence) chodil do prace (delam teda s kompem) ... fakt spatne (prirovnal bych to k lehkymu herakovymu abstaku) me bylo za ty tri mesice jednou a to pres noc zrovna v den, kdy za mnou rano (po te noci) prisel pan ourada na kontrolu neschopenky - fakt vtipna souhra nahod.. :o)
    Jinak teda jak pises - je to hodne individualni. Treba podle me jediny co te nejakym zpusobem ovlivnuje je ta neustala chemicka pachut v puse, ale na tu si clovek zvykne. Taky je clovek rychleji unavanej, ale to neni az tak strasny.
    Nejaky rady co delat a nedelat ti davat nebudu, preju ti at mas nador nezhoubnej a ty martyria podstupovat nebudes muset. Ale kdyztak klidne napis, ja osobne sem totiz moc rad, ze hned prvni den chemosky sem potkal cloveka, kterej me dal par dobrejch rad. V prubehu casu se bezezbytku potvrdili... :o)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SHASHA_KRASTY: mám dotaz, na tebe, možná i na ostatní. když se zahájí chemoterpie, je člověk až do skončení všech sérií nepoužitelnej? myslím stran pracovní neschopnosti, studia, atd. je mi jasný, že tam budou velký individuální rozdíly jak v léčbě, tak v jejím přijímání pacientem, ale pokud se to dá aspoň náznakem zobecnit...
    jinak já jsem týden po operaci, histologickej rozbor bych měl dostat při vyndání stehů příští středu.
    tak se uvidí...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    uprimne, nejak se mi to nezda ....
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    HYSTERIA: Jen doufám, že to "vzal ji někam" nebyl náhodou nějaký léčitel? Byla to normální nemocnice?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    HYSTERIA: i kdyz je to pochybeni jako prase od doktoru, nezbyva nez si za tebe oddechnout, ze to rak nejni..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CORNELA:
    SHASHA_KRASTY:

    No ono to blo tak, že doktoři si jí přehazovali jak hrokej brambor a nikdo se jí v podstatě nevěnoval dýl jak 5 minut. Táta ji vzal někam, kde byla tři hodiny, věnovali se jenom jí a udělali jí všemožné testy. zjistili, že nádor není nádor, ale zapouzdřený parazit a rozsev na druhé plíci je také parazitálního původu. Zlepšování po léčbě ale nebylo léky, nýbrž vlastní imunitou - pak dále ale ke zlepšení nedocházelo, protože další léky ji způsobovaly více a více problémů a imunitní systém tedy musel řešit hromady dalších, nově vzniklých problémů.
    Momentální prognóza stavu je, že za 6 týdnů by měla být v pořádku.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Koukam, ze sem jsem to nedaval, tak pokud by to nekoho zajimalo, tak prubeh moji lecby jsem sepsal do takovyho kratouckyho blogu. Budu mit zanedlouho 3 roky vyroci, tak asi udelam nejakou oslavu... :o)
    zde:
    [ SHASHA_KRASTY @ prubeh toho cim sem se "bavil" v zime 2010/2011 ]
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    CORNELA: diagnoza rakoviny myslim zadna neni, jsou jenom ruzne druhy nadoru. Ten typ jak pises zjistis jenom z histologie a od toho by se mela odvijet nasledna lecba. Ale nador nebo spise podezreni na nador zjistis i s ultrazvuku.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    presne tak, napis vic info
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Jak jsem zde řešia babičku a rakovinu, se kterou se léčí a o léčbě nám úplně chřadla a umírala před očima, tak dneska podstoupila novou diagnostiku a zjistili, že rakovinu vůbec nemá.
    Opravdu super :(
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Ruce Na Prsa - Dialog Jessenius
    http://www.rucenaprsa.cz/
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    tu statistiku se v ING nepodarilo nijak vyvrátit, maji na to nejaky vyzkum....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    neco z vlastní zahrádky... https://www.foryou.cz/kazdaosma/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jak nasrat člověka s rakovinou - 6 zaručených způsobů | Proti šedi
    http://www.protisedi.cz/article/jak-nasrat-cloveka-s-rakovinou-6-zarucenych-zpusobu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam