• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHATěžký život básníkův
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Noirové odpoledne s Bogartem? Ale ano, to zní velice slibně! Doufám, že by se pouštěl The Big Sleep. Už jsem jej dávno neviděla.
    Přišla bych v černobílém a tvářila se pochmurně (dokud by se na stole neobjevila láhev dobrého vína :)
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: tak nasrat lidi je vzdy hlavni, pokud jde o umeni, oblibil jsem si dilo Davida Cerneho a Amoyu...
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: byv velmi ošklivým, nemám problém s konstatováním faktu, že každá je hezčí :-)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: to klidně podepíšu

    a nezavolal jsem, neb napřed jsem nebyl pánem svého času, no a pak jsem pospíchal za hezčí než jsi ty (neber si to osobně)
    FIN
    FIN --- ---
    (ér Karel, přestává mi fungovat mezerník. no to je dost průser vzhledem k faktu, že mé báječné klávesnice se už nevyrábějí... madre de dios, šmajn ostereich...)
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: jinak bez žertu: ač nemiluji mezinárodněkulturní "corssovery", vefilmech zasmušilého skřeta bogarta je, kurva už mejdlo, tolik poezie, že to myslím docela vážně. něco by se s tím mělo udělat, současnáčeská mladá scéna je jaksi teple poeticky vznešená, až to bolí (a nejen na mozku).
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: a proč nezavoláš, woe?
    FIN
    FIN --- ---
    zkrátka, sovětský pragmatismus ve mně pohřbil chemickou tupost osvobozeného ducha lepšího lidstva a stal jsem se smutně missispsko-pálavským :-)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: víš, jak je to s mými příchody - slibovat nechci už nic, raději mile překvapím svou neúčastí (ale ne, že by se mi nechtělo, klatě)

    jen škoda, že ses neozval dřív: čekal jsem dnes zbytečně hodinu na Roztylech před OBI, mohl jsi mi tam promítat na zadní stěnu stánku s buřty :-)
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: koukám na bogarta. dnešní příděl receptivnosti vůči lidské blbosti jsem již vyčerpal při pokusu sledovat báječněosvobozenou strašnickou diskotéko-pivně-stanovou oslavu slunovratu... druid ve mně zaplakal a namísto srpu na jmelí jsem si šel koupit kalacha :-)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    TOMASZ: Obzvlášť 3. minuta a dál...
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: vůbec je v čechách neznámý. jak s lítostí zkonstatoval můj americký árijský přítel jeff rubinoff "nevíte, co děláte, když ho neznáte". a měl pravdu. když uspořádám seznamovačku s jeho filmy, přijdeš, básníče?
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    FIN: Tímhle jsi mi dost připomněl toto:

    Louis CK learns about the Catholic Church - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k


    ;D
    FIN
    FIN --- ---
    FIN: a toto, mimo jiné, je takové imaginační umění, že se anapést může jít zakopat a smutně závidět dinosaurům :-)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: tak jo, máš recht. dám si toho Bogarta :-)
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: postavíme si básničku z lega - horší než nečech být nemůžeme. pro inspiraci doporučuji tento skvost:
    The Brick Bible - The Most Fun and Educational Illustrated Bible in the Wolrd
    http://thebrickbible.com/
    FIN
    FIN --- ---
    MAEROR: máš, koukám, nějakou vysoce dobrodružnou až vinnetouvsko-starodrťopěsťo dobrodružnou koukám :-) nicméně nabízím lepší variantu: prostě se na to vykašleme a zkusíme někdy strávit blahé odpoledne bohu milou nečinností anebo pokusem vymyslet smysluplný nápad... případně pak sledováním bogartovských filmů noir. cokoliv z toho musí být nutně smysluplnější :-D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    [ NECECH @ AUTORSKÁ POEZIE * ]

    proste moje vyzva je ferova nabidka na zabavnou akci poradanou mnou, a pokud byste se racili nebrat vsechno tak stoprocentne "vazne", jak to rikam, pak nevylucuji, ze by jsme se tam dokazali i bavit

    Popravdě, nedokázal jsem si moc představit, jak z tohohle vybruslíš potom, co jsi tak zpackal marketing. ("Za 5 dní přijde NEČECHOVA VÝZVA, za 3 dny přijde NEČECHOVA VÝZVA, zítra... Promiňte, NEČECHOVA VÝZVA přijde až v pátek...") ;) Ale věř, že by se tu velmi pravděpodobně našlo dost Mirkodušínovských jedinců, kteří by byli ochotni potlačit lenost a rytířsky zvednout hozenou rukavici, kdyby akce bývala fakt slibovala nadstandardní zábavu. Nadstandardní by asi bylo nutné, protože standardní zábavu, na kterou jsme Tě zvali už dávno (naše slezina) a kde by vše mohlo mít přátelský ráz, opili bychom se a trochu oblomili hrany, jsi povýšeně (i trochu zbaběle) smetl se stolu. Ale tohle, cos nám naservíroval, asi nejen mně příliš slibné nepřijde. Škoda toho odpoledne na takovou blbost. Ale svému účelu to jistě posloužilo. Nejspíš jsi nasral dost jiných lidí a já se teď budu v duchu neskonale dobře bavit. :P
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    Jsem pro variantu natočit raději nějaké video - protože tohle bychom vážně ani všichni dohromady nevymysleli. A možná bych na našem místě zvážil i celostránkovou omluvu v Blesku nebo nějakých jiných, hojně čtených novinách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam