• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    Podobných "špeků" tam bylo víc, stíhačky jsou vyzbrojeny "puškami" a podobně, naštěstí jsem většinu už zapomněl, ale hvězdná deska mi zůstane zarytá v paměti opravdu hodně dlouho :)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    LONESTAR: Margaret Weissová - Hvězda strážců, celkem dobré science fantasy ala hvězdné války, které se upřímně snaží nekrást moc a vymýšlet vlastní věci (ne s moc velkým úspěchem, ale výsledek není špatný), ale překlad od nějaké slečny, jejíž jméno už jsem naštěstí zase zapomněl, mu opravdu dodává "šťávu" :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    RIP: Aplaus!
    RIP
    RIP --- ---
    VANEK: Přeci napsat: "Myslel si, že levobok a pravobok jsou označení pro nemanželské a manželské děti." :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nojo, ale co s tím; já jsem ty Vlaštovky a Amazonky, kde se Roger učí rozlišovat levobok od pravoboku navzdory Johnovým pokusům ho zmást, četl jako malý špunt, ale už tehdy mi to bylo podezřelé...
    KAREN
    KAREN --- ---
    LONESTAR: jotak;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KAREN: to starej mořskej vlk ví :-P - mě zajímá odkud je ta věta "O lodích nic nevěděl..." :-D)
    KAREN
    KAREN --- ---
    neco jako starboard a port?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SHIGORBIRDMAN: portské a hvězdná deska whauuuu :-D)))
    z čeho to je???
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    Kavkazani, to je celkem oblíbený "překlad" z neznalosti :) už jsem se s tím párkrát setkal
    I když mé oblíbené "O lodích nic nevěděl, myslel si, že portské a hvězdná deska jsou drinky," to jen tak nepřekoná :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZANGWIL: luksus ,D
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    RIP: .. no proste styl 'ala TV Prima' ,D peace ,)
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    KOMPAS: jo, na prime bejvaj.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    ZANGWIL: mrtvý bejvají kupodivu většinou z Kavkazu :D
    a což teprve když někdo má „ostré rysy Caucasoida”
    RIP
    RIP --- ---
    ZOOEY: Ano, to je ze seriálu Columbo, tuhle srandu jsem tam slyšel už před dávnými lety, v dlu, který opakovali tuhle neděli. Pro velký úspěch mnoho repríz :-) Čili TV Prima je v tom nevinně, zlý čin byl spáchán možná ještě předtím, než ji založili.
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    taky z nejake TV detektivky (uz jsi nepamatuju kde)

policajt referuje: "obet byla 23let stara zena z kavkazu, modre oci a svetle vlasy..."
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    Pri planovani rekonstrukce domu (v prekladu ala TV Prima):

'To je (misto) pro Jacuzziho! Pan Crawley miluje Jacuzziho!'

muhaha! ,D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    SILENT: Presne, vysilani disneyovek v cestine je zkoro az zlocin :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    CLAVEN: souhlasim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AIAX: Protože fakt, že originál nelze vylepšit, ale jen změnit, je pochopitelně pravda

Blbosť.

I když se asi všichni shodnem na tom, že téměř všechny dabingy originál zabíjí přinejmenším technicky, když už ne herecky

Nezhodneme. Nakoniec, čo presne je "takmer všetky"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam