• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Když už jste vyrazili tímto směrem, tak si neodpustím, abych neuvedl u mnohých z vás jistě provařené www.engrish.com.

Malá ochutnávka, zejména pro milovníky Palahniuka:

SILENT
    SILENT --- ---
    RIP: koluje historka, ze jeden americky stat musel skartovat vsechny volebni litsky pro mistni referendum, protoze na nich byla otazka, zda dovolit "Smoking in pubic places."
    RIP
    RIP --- ---
    JANOS: Tuhle jsem narazil na stránky nějakého Čínoameričana, který se zoufale pokouší podnikat v zemi předků (a už to sbalil), ale nemůžu je najít znova - a tam byl neskutečný anglický nápis z pekingského nádraží, kde se skvělo toto: PUBIC TOILET.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Nějak mi nedochází, co tam mělo být místo toho...spacious? Trochu mi to připomíná jeden čerstvě otevřený vietnamský obchod s nápisem "Zavádějící ceny!" :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    KEMENTARI: děkuju, už dlouho jsem se tak nezasmál :D
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    CHRISTOF81: Třeba autor často pokládá na spodní stranu holuby z nosu, tak cítí potřebu rozlišit spodní stranu od horní :D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    KEMENTARI: To je kraaasny! Do vysmatejch! Okamzite :-)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    A koment "Co dodat... guinejská prasátka co vypadají spíš jako morčata... :-D Mozek autora vypadá spíš jako květák :)" k tomu dobře sedí. :)
    CATT
    CATT --- ---
    BATEAU: Tak to je fakt nejvíc :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    KEMENTARI: tak tahle veta "Vypadají spíš jako morčata nebo křečci, ale jsou to guinejská prasátka" me fakt rozbila ... :D
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CHRISTOF81: Jiste, zvlast v prostredich s gravitacnima anomaliema :-)).
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Třeba se děj odehrává ve světě s jiným počtem rozměrů..
    VANEK
    VANEK --- ---
    DASHA: Ditto horní strana jiného tvrzeného povrchu; ale válec nechápu.
    CHRISTOF81
    CHRISTOF81 --- ---
    DASHA: třeba se dá něco položit i zespod :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    rekla bych, ze i "po jejím uložení na horní stranu laboratorního stolu" nebude zrovna kosheeer.. ze by obycejne "polozeni na laboratorni stul"?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    spodni dno je vtipny, ale jinak jsem uz asi prilis otupelej
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z Okouna: http://www.dscustomguns.com/traveling_behind_hunt.php

DS CUSTOM GUNS organize travelling behind hunt to Czech Republic, south area "Sumava", excellent place for hunting, Deep woords full wildlife....

All client must be owner permit fog gun in Ireland.
    CATT
    CATT --- ---
    SEEKER: vypadá to na něco z chemické laboratoře. tipuji, že by to mohl být odměrný válec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam