• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SEEKER: Klaus, Paroubek a kto ešte?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    "Sestavily ho vedoucí osobnosti v oboru inteligence"

Taky vám tato věta, vyskočivší na mě z reklamy na IQ testy, přijde tak komická? Nejsem si jist, zda jde o překlad, ale vypadá to tak.
    CATT
    CATT --- ---
    TERRANCE: najít nahradit
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    E42: Ze by google translator?
    E42
    E42 --- ---
    Poněkud nepovedená uživatelská příručka k iPhone 3GS | Apple iPhone - iPhonemania.cz
    http://iphonemania.mobilmania.cz/Ponekud+nepovedena+uzivatelska+prirucka+k+iPhone+3GS
    SILENT
    SILENT --- ---
    JESSIEATREIDES: preklep, ale kdyz to po sobe ctu, pripada mi to jako neco mezi plysi, plesi a plisni. mmm...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ALADAR42: V Death Proof?! Tam se muchlají akorát plechy, ne? Oni tak strašně zjemnili ty bitches dialogy, že je z toho muchlání? :)))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VANEK: no, je fakt, že svojho času mi pár filmov v kine ušlo, lebo som nedokázal spoznať film podľa popiči vynaliezavého prekladu názvu... (napríklad "2 Days in the Valley" ako "Drsný a drsnější").
    CATT
    CATT --- ---
    VANEK: Ale co jí vadí na "Hele vole, kde mám káru?" (Dude, Where's My Car?), wo tom nemám páru.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Abychom se nemotali furt kolem toho jednoho (včera jsem se ptal na grilovačce, ale nikdo na filmu nebyl. A ta Zemanová je fakt drobet obsesivní magor: http://hn.ihned.cz/c1-37943020-kreativni-distributori-aneb-kdyz-se-preklad-miji-ucinkem ), jednu ne 100% perlu, ale souvisí a přišla mi zaznamenáníhodná:

http://www.eckes-granini.at/english.asp

Welcome,

Thank you for your visit.

Currently our page is in progress.

In important matters don't hesitate to contact us.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    E42: to mam spojeny jen s cinnosti rukou, ktera vsechno to cicmani, muckani, voblizovani, ap. doprovazi. a muchlovani jako souhrnej pojem
    Otazkou je, ze nejmenovana autorka, ktera tuhle celou debatu vyvolala, to "snogging" pouziva zamerne a vyhradne (pouziva ho dokonce i 12 letej fracek a zda se mi divny, ze ma po dvaceti letech stejnej slovnik jako jeho rodice, nota bene v okamziku, kdy je o nekolik let mladsi), ale treba v klicovy scene pridava jako bonus popis sceny "lezli po sobe jak uhori".
    E42
    E42 --- ---
    Mně v souvislosti s touhle debatou pořád naskakuje "vobírání". Omlouvám se za to.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    yuck
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Pred chvili se v Death Proof muchlovali!
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    DYSNY: nuda. ale ve slovenské verzi (kefovačka, původně kefovanie) to docela ujde
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    a co stary dobry kartacovani?
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    CATT: Tak se omlouvam, no. :)
    CATT
    CATT --- ---
    ALADAR42: tady chce někdo kousnout. nebo hryznout?
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Hele, ale plysani zni docela roztomile.. lepsi nez kousani :D
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SILENT: plyšání... "n" je v ňuchňání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam