• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    vida, holt jsem prilis velky idealista... na anglicky verze ceskych stranek moc nekoukam, tohle mi nahodou proslo pod ocima, kdyz mi to poslal kamarad s tim, ze mu to predhodil anglican, at mu to prelozi do srozumitelny anglictiny, pac si planuje cestu pres cechy a nedari se mu vycist z tech stranek smysluplny informace :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    LUDWIG_: to je bohuzel normalni, zadny prekladac nebo student ZS, jen smutna realita. cetls nekdy anglickou verzi stranek ministerstva zahranici? zlaty CD...
    KACABABA
    KACABABA --- ---
    LUDWIG_: to mně úplně v pohodě. MMR chtělo přeložit nějakou dokumentaci pro EU - jediným kritériem výběrového řízení byla - cena...
    VANEK
    VANEK --- ---
    LUDWIG_: Hele, malý soukromý agentury na tom nejsou líp: http://diigo.com/cached?url=www.nextbig.cz%2Ftisk_start_en
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    SILENT: ja taky... nejak mi do hlavy nejde takova mira czenglish na ofiko strankach miliardovyho statniho podniku
    SILENT
    SILENT --- ---
    LUDWIG_: reagoval jsem na ty ceske drahy...
    CATT
    CATT --- ---
    QUARTZ: asi dobře, spíš je to přepisování v jiném souboru a slovenský text tam zůstal. kdysi jsem sázel manuály pro canon, tak si to dovedu představit
    QUARTZ
    QUARTZ --- ---
    LUDWIG_: to bych viděl na copy-paste ze špatného řádku v souboru...
    zajímalo by mě, jak dopadl zbytek manuálu :D
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    SILENT: ze by jim to na koleni prelozil nakej zak zakladni skoly?
    SILENT
    SILENT --- ---
    LUDWIG_: to bohuzel vypada na zcela ziveho a zcela spatneho prekladatele.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    CATT
    CATT --- ---
    Z velkých čokoládových očí mu hleděly obavy. In: Sephanie Meyersova, Hostitel.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    http://en.cd.cz/
    google translate strikes again?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    OK, já se ve skrytu duše bál, že tam je ještě schovaný nějaký jiný překladatelský chyták, který je pravou pointou, a ztrapním se ještě víc... :)
    QUARTZ
    QUARTZ --- ---
    THE_BALROG: však já je nepodezírám z bůhvíjaké originality, zmíněnou frázi jsem rozhodně neviděl poprvé, ale jednoduše mě to potěšilo, zvlášť když v češtině jsou takoví suchaři...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    No on to je asi tři roky starý vtípek z youtube:
    http://www.scribd.com/doc/104377/YouTube-error-page-team-of-monkeys
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    QUARTZ: ja jsem uz parkrat v podobnym kontextu videl "server monkeys"
    QUARTZ
    QUARTZ --- ---
    po dlouhé době mě opravdu pobavili novináři - i když v tomto případě šlo spíš o programátory:

Lidovky.cz
    Chyba!

Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě a stránku nelze zobrazit. Na odstranění problému už pracujeme.
    Zkuste prosím stránku znovu načíst, případně akci zopakujte později.
    Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
    Error!

An error occurred when processing your request and the page cannot be displayed.
    A team of highly trained monkeys has already been dispatched to deal with this situation.
    Please try to reload the page, or try again later.
    We apologize and thank you for your understanding.
    server ID: 34
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    JESSIEATREIDES:
    planety jsou pro chudaky. ;)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAGNAROK: a ty si spadol z ktorej planéty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam