• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    AKAM
    AKAM --- ---
    ATUARFIK: V tom bude spíš ten trik :)
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    VANEK: (Tak beru zpět, myslel jsem, že jde o reklamu v pravém sloupci.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    RINVIT: (Adblock už umí blokovat i sponzorované posty v hlavním feedu? To bych měl zvážit...)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    AKAM: Trick or treat!
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    VANEK: Já si snad kvůli těmhle perlám vypnu adblock...
    AKAM
    AKAM --- ---
    Lidovky.cz: Zajímáte se o českou historii? Je v ní něco, co vás zaujalo?
    Mám rád hlavně slovanskou historii,ale české dějiny také. Je nezbytné znát celý příběh. Dívčí hrady, slovanské barbary, migraci, panslavismus, neúspěchy Marxových myšlenek. Před sto lety navíc, byli přistěhovalci v Americe špatně léčeni - kvůli pseudovědě eugenice. To je také velmi zajímavé.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Kam se hrabou strojové překlady, takhle má vypadat FB reklama:

Je extrakt ze zelené kávy č. 1 pro spalování břišního tuku?
    "Zvláštní zrnko pálí tuk!"
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MOOBY: To je námět na takový slah, až nemám rád svou barvitou představivost... :)
    MOOBY
    MOOBY --- ---
    Xerxes ke zrádci Sparťanů Efialtovi: "Obejmi mě jako svého vládce a boha" (dnešní biják 300: Bitva u Thermopyl).
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Amanda Palmer – Aby som sa na pódiu stala sama sebou, trvalo mi to celý život
    http://www.musicpress.sk/...niekedy-si-myslim-ze-som-stravila-cely-zivot-aby-som-sa-stala-sama-sebou

Čo pre vás znamená performancia? Čo sa snažíte pri nej dostať na povrch?

Amanda Palmer: “Nie som charakter."
    HATOR
    HATOR --- ---
    SHEALA: A ne snad? Pokud si ji teda stačíš uvědomit :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    RIP: připomíná mi to, jak psychologové rádi překládají delusions jako deziluze, i když mají po ruce kontext, a jsou schopní přeložit že mezi příznaky schizofrenie patří deziluze.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BORGDOG: Holt konkurence...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Asi to nepatří úplně sem, ale vhodnější jsem nenašel - originální pyrotechnický speciál. Vysaje z klávesnice i skákavou Betty. :-)

http://www.levnezbozi-vsehodruhu.cz/fotky7142/fotos/_vyr_798USB-mini-vysavac-3.jpg
    FIN
    FIN --- ---
    RIP: něžně ubičovat k smrti navoněnými růžovými tkaničkami do bot.
    PES
    PES --- ---
    RIP: co to bylo? Neumí jinak popsat fanatický stranický boj? ;-)
    RIP
    RIP --- ---
    V redakci tohoto listu přijímáme návrhy na nejsadističtější tělesné tresty pro zahraničního zpravodaje v USA, který si i přes to, že ta pakárna kolem rozpočtu zuří už pár dnů, a přesto, že se jedná o jeden z klíčových termínů americké vnitřní politiky, stále myslí, že "partisan" znamená "partyzánský".
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    Jinak pobavila mě i mobilní aplikace iNyx, která píše "Táhni pro aktualizaci" (miněno prstem, ale stejně)...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    RINVIT: Nj, budme radi ze zatim nikoho nenapadlo prekladat treba nazev filmu "Kick-ass" jako Nakopavac nebo tak :))

A diky za pripomenuti tohohle, na to jsem chtela jit do kina :D
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    BOUCHI: to je velmi kvalitni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam