• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ATUARFIK: lepší doplnit "of black hole"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ATUARFIK: Sic transport gloria mundi...whoa.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PISKVOR: Na tebe si dám pozor taky, "transit" je krůček i k "transport".
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ATUARFIK: Já bych napsal "transit," což je jen krůček k singapurskému dopravci SMRT, a ejhle! ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Já té východní Asii nevěřím. Zrovna tuhle jsme po třech týdnech povídání o sdělovacích prostředcích dělali cvičení na kolokace, všichni měli u slova "mass" odpověď "media", a taková subtilní čtrnáctiletá Japonka bez zaváhání napsala "murder". :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Já myslela, že na to jsou spíš Němci (I want to cook with you).
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Co tak znám Korejce... třeba to není perlička. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Reklama na FB:

"‍♀️Let me introduce Our winter season menu 'Eumoktang'
    This soup is representative Korean winter food.⛄
    The best way to eat 'Eumoktang' is with soju!✨
    Who wants to try?
    @ tag someone you wanna eat together."
    VANEK
    VANEK --- ---
    RIP: Proto jim to autoři dialogů mají psát foneticky, ne?

NELLAS: Jen jako u nás sluníčková.
    RIP
    RIP --- ---
    Čelisti / Jaws • Dabingforum.cz
    https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=962
    Kromě souhlasu s komentáři k tomu dodejme, že ten nový dabink a překlad zrovna poslouchám kulisově z vedlejší místnosti a dabér, který hraje oceánologa a vyslovuje druh žraloka "glaucus" s "c", by zasloužil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Hmm, není duhová nálada v Rusku zakázaná?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dobrovolníkům
    http://www.freshff.cz/cz/volonteram-cz.html
    Vítáme vás jako dobrovolníka a součástí našeho filmového týmu "Fresh Film" na festivalu moderního ruského kina!

Волонтеру naskytne příležitost nejen setkat se stejně smýšlející lidi a získat nové zkušenosti v procesu interakce s námi, ale také strávit čas ve společnosti herců a režisérů.

Týden ruských filmů "Flash Film Festival", která se bude konat od 19 do 25 listopadu roku 2019 v Praze a Karlových Varech, před vámi bude stát jeden ze dvou úkolů: buď se setkat a umístit hosty, a to buď doprovázet během dne. Volba je na tobě!

Zdarma jídlo v jedné z centrálních restaurací Prahy v době konání festivalu, návštěva tří nejnovějších ruských кинокартин, deklarované v programu, a vyhlídky na další interakce s кинокомпанией "Fresh Film" pro samotné odpovědné волонтера - to vše se stane s tebou, pokud jsi se již rozhodl připojit se k nám!

Pokud vaše aktivita a výkon jsou bezkonkurenční, čekáme na vás!

Samotná aktivita je však následující:

Skupina dobrovolníků "setkání a ubytování" je zodpovědná za hosta od jeho příjezdu na letiště a před ubytováním v hotelu.

Doprovodný dobrovolník se každý den setká s hostem na recepci hotelu a doprovází jej na místo uvedené v programu. Během dne nebude místo samo. Ale samozřejmě, energetická rezerva a Duhová nálada jsou vždy u vás!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: Aktuální reklama úplně na všech internetech, už se bojím otevřít ledničku, aby z ní na mě nečuměl PK a tenhle scam.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Aktuální reklama na Nyxu (sorry, screenshot nedělám a on je to nějaký text + JS):

Lidé to děsí
    Tajné vyšetřování - Banky jsou šílené. Češi nyní mohou ztrojnásobit svůj příjem

Odkaz taky není špatný:
    https://klnet1.com/pojdme-zjistit-proc-jsou-banky-zblazneny-o-sve-posledni-investici-do-fintech/

Mimochodem, nedají se tyhle věci hlásit aspoň Nyxovi?
    HATOR
    HATOR --- ---
    E42: Jsem chvíli přemýšlela, jak dostali alkohol z tý vodky. ... No nic :D
    E42
    E42 --- ---
    Uf. Kdy se ty přívlastky Češi naučí? (Wifi Free Zone je klasika.)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Ona mluví o chipsech (crisps), ale ten článek je americký, proto chips :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: Mea ťulpa, to jsem nepostřehl.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PISKVOR: Píšou sour cream and onion Pringles.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Potato chips taky nejsou bramborové čipy, ba ani čipsy nutně ne.

https://english.stackexchange.com/a/53893/636

To bych avšak nehrotil: původní příběh vypadá britsky, ale převzetím do američtiny se to...komplikuje. Se jí vlastně ani nedivím, že to nechce moc jíst, když je to takový Schroedingerův pokrm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam