• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: na kostrči nic:) Já myslím tu flašku;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: co ti vadí na kostrči? :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: nemluv o ní:) Vůbec:))))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MEPHISTO: no, kostrč teda dostala zabrat, ale zas bych asi raději neházela tak rychle flintu do žita.

setkáním, to zní fajn ... ještě mi doma zbyla lahev metaxy :)

BULHI: proč ne :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: poslední co jsem viděl někdy před x měsíci bylo totální vybydleno....tak nevim...Redhook je drahej na kus řeči je málo místa, ui když pokud se nás sejde do deseeti tak byse to asidalo...
    BULHI
    BULHI --- ---
    co takhle u karla? :-)) ani nevim jestli uz tam konecne otevreli, nebo jestli uz je to definitivne zruseny nebo co :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: no já zkoušel snowboard dvakrát a zjistil jsem, že podle natlučení zadku, kolem a zápěstí je moje sportovní náčinní lyže a nikdy nic jinýho..:)...hele co se někdy sejít na pivko u koníčků, nebo někde jinde v Destinaci kolem pankráce, pražského povstání, nebo podolí?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: před cca 14 dny jsem byla porpvé na snowboardu a teda břišní svaly jsem pořádně posilovala při každíém zvadání ze sjezdovky a jako padla jsem pořád .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SNIPERCZ: poptám se
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    KETHAMINA: Každý 3500 to je 7000 tis
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SNIPERCZ: kolik jste ochotni investovat?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím vás kolegové :)
    Měl bych dotaz, hledáme s kamarádem podnájem tady někde v okolí Kačerova, jestli by jste prosím někdo o něčem věděl zkuste se mi ozvat na ICQ 284-516-900
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    IZSTVOCH: já byhc to tam viděl na salönek...je tam klid, menší mlha, i když kouřím tak akorát a rád:) ale můžem to zam,luvit, je to tak na 15 lidí...:) stačí říct...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    btw uz sem ucinil nekolik pokusu navstivit ono bajne misto"u klokocniíka" ale tyvoe este sem si tam nesed :( furt plno...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    HVJ3R: mno covece uz me ty psama posrany dolni nusle zacli lizt krkem tak sem to soupnul nahoru na kopec vid, pomerne mesic a pul stara novinka...:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    KETHAMINA: to nemusi bejt ani tak vehementne, proste mi nepripada jako moc dobrej napad cvicit jen jednu cast.. vzdycky alespon zaroven s tou protilehlou
    jo, partner na cviceni by se mi taky hodil. na pomoc pri poslednich opakovanich a takovy to hecovani :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: díky, vytiskla jsem a nalepím po bytě.

Neobávám se, že bych cvičila tak vehementně, že bych si zároveň odepsala záda ...

Kdybych sehnala partnera, tak bych se hýbala jakkoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam