• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KETHAMINA: megusta:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DRACONIK: dávám, neboj
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    davate jeste vlastne na nastenku?:)
    priznam se k ulici Sezimova, Synkac:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WILLIAM_WALLACE: když dáš echo dřív, házím to na web a FB stránky sdružení, ale obvykle to má cenu tak týden předem :)
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

i tento čtvrtek pořádá Pražský Klub Dračích Lodí tzv. otevřený trénink. Tedy na tento trénink může přijít kdokoliv a může si vyzkoušet jaké pádlování na dračí lodi je. Pokud se rozhodnete této možnosti využít, přineste si s sebou nějaké sportovní oblečení do lodi (protože se určitě namočíte). Pádlo vám rádi půjčíme a techniku pádlování vysvětlíme.

Start: 17:45 /v 18:00 se vyjíždí z loděnice/
    konec: 20:00

více info u mě, nebo na: http://www.praguedragons.cz/cs/node/3964

D.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Přijměte pozvánku na naší benefiční akci v sobotu 21.6. v café Na půl cesty

událost na nyxu
    [ Benefice o.s. Lačhe Čhave 21.6. Na půl cesty / partyparty / 21.6.2014 / CR - Praha - Centrální park, café Na půl cesty ]

pozvánka s odkazy na FB
    http://www.lache-chave.cz/article.php?id_article=438&novinky
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    KORKMAZ: Objednají ti tam odněkud celkem dobrou pizzu.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak v továrně to bylo příjemné. O jídlo jsme se nepokoušeli (pak jsme šli na Synkáč do Concordie), ale koulení se celkem zadařilo. Jen teda to pivo (desítka sratopramen) je celkem nepitelný a nefiltr zrovna neni moje parketa
    COVBY
    COVBY --- ---
    KORKMAZ: jídlo nevím, ale pivo v pohodě a na bowling ve svých botech
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Co ja si pamatuju, tak k jidlu si das bud NH, nebo klobas.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: hele jidlo si nepamatuju vubec ze by tam bylo:D ale treba maji, my informace jsou stary...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: A předpokládám, že se tam asi moc nenajíme což?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nedavno sem tam chtel jit, ale meli tam nakou soukromou party naky buznicky, tak nas tam nepustili. ale rek bych, ze to tam bude furt stejny.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele co ten bolwing na synkáči http://www.bowlingvtovarne.cz/

Byl tam někdo v poslední době? Já tam byl asi před 5 lety a ani boty mi nepůjčili, tak jsem musel hrát v pohorkách :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Pomnozi, ale chtej nektery i zrusit, koukam.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jinak se nám tady asi docela pomnoží jednosměrky...přínos ale asi nebude žádnej

Městská část Praha 4: Změna dopravního režimu v Podolí
    http://www.praha4.cz/5342_Zmena-dopravniho-rezimu-v-Podoli
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: prece si nebudou zaplacavat svy plochy pro auta u kterejch uz je treba majitel davno mrtvej:)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: No s těma odtahovkama si nejsem úplně tak jistej. Řekl bych, že občas komunikace mezi nima a národním výborem dost vázne anebo je dost bizarní. Například už jsem 3 krát oznamoval výskyt autovraků v Podolí, jelikož jsou lokality, kde je každé třetí auto očividně vrak bez značky a s dálniční nálepkou z roku 200X....a zatim se nikdy nic nestalo. Ale když dám auto na blikačku někde poblíž křižovatky na Pankráci a do půl hodky se vrátim, tak už auto vesele hnije někde na Chodově na odtahovém parkovišti...takže za každou cenu asi kšeft nechtějí.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Bohužel praha není nafukovací a dokud si bude každej druhej chtít vozit prdel po městě autem, bude problém s parkováním a dokud bude problém s parkováním, bude problém se zónama. Současnej systém rozhodně není ideální, ale nějaký bič na motoristy bude muset být (vedle cukru, jehož objem lze nalézt v příslušných kapitolách rozpočtu města).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam