• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI:
    CABI: to je na roční emigraci ze Spořilova, nosná pro mě vždycky byla tram 11 teda...
    CABI
    CABI --- ---
    A jak to bude vypadat, ale zadny obrazky nebo aspon mapa tam nejsou :(
    Jak se promění Nuselská ulice po roční rekonstrukci? - Pražský patriot
    http://www.prazskypatriot.cz/jak-se-promeni-nuselska-ulice-po-rocni-rekonstrukci/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ALONSY: Jenze tam sou prechody dva za sebou, a sou udelany tak ze kdyz prejdes prvni tak ma ten druhej cervenou
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARNAQE: Zelená značí dobu pro vstup na přechod, ne pro přejití.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Lidi tam couraj jak chtej, protoze na semafor serou, protoze te pustej jenom do pulky. Nikdy to nejde prejit naraz.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KORKMAZ: Já s tím souhlasím. Je to tam nepřehledné (na obou stranách zástavky busu, ve směru k magistrále tam 193 dělá docela manévry. A když tam přijely dva busy za sebou, tak se občas nedalo docela dlouho projet, protože se tam courali lidi jeden za druhým.
    Podle mého je to se semafory lepší jak pro pěší, tak pro auta
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CABI: Třeba by mohli ty oba semafory pro každý směr taky synchronizovat (mluvím o semaforu mezi zastávkami busu). Při současném stavu se lidi kupí na tom dělícím pásu a to taky neni úplně ok.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRALIK: jenze ta chyba muze byt dost fatalni ...
    CABI
    CABI --- ---
    Jezdim tam casto a prechod pres 4 pruhy bez semaforu je hodne nebezpecnej, podle uz par let starejch norem se takovy prechod nesmi vybudovat, musi tam byt semafor. Minulej cvrtek jsem tam zastavil chodci (jel jsem v pravym pruhu) a v levym ho malem zajelo auto, takze za me semafory spustit.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Když to vypnuli (neblikalo oranžové světlo), tak hned ze začátku celkem dost řidičů ten přechod mezi zastávkami busu komplet ingnorovalo. Dokonce mi tam chtěl nákej týpek v bílym baworáku rozbít hubu za přecházení (to je ale porucha obligátní osobnosti u těchto vozidel a ne chyba neznalosti předpisů). Někdo tam dokonce někdo nehezky vytroubil školku, co přecházela: houf dětí ve vestičkách a dvě učitelky s plácačkama. Pak si to celkem sedlo a doprava se imho celkově zklidnila.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: me jako ridici to nevadilo, naopak mi prislo ze se to tam trochu uklidnilo...
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MIDORI: souhlasim. verim, ze chybama se clovek uci, a priste uz si min nezkuseny hovado da vetsi pozor.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KRALIK: jo, je to chyba řidiče, kterou semafor pomáhá eliminovat. z druhé strany jsou ty semafory potřeba fakt jednou za X, no...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRALIK: to sice jo, ale stava se to dost casto vsude. Kdyz jdu s kocarem a autobus me chce v pravym pruhu pustit, tak ho radsi nechavam jet, protoze na 90% v levym pruhu nejaky "nezkuseny" hovado pojede
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ADITU: to je ale chyba (nezkusenyho) ridice, ne semaforu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KORKMAZ: no, nedlouho poté, co je vypli, mě tam málem přejelo auto - bus dal v jednom pruhu přednost, frajer ve vedlejším pruhu zastavil čumákem už v přechodu, těsně vedle pána přede mnou... takže já ti nevim.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Děte se už bodnout s tim láteřením nad českou mediální žumpou...

...ke komunitnímu tématu: U arkád v ulici Hvězdova zase po čase spustili semafory. Máte na to nějaký názor? Jako chodec jsem jejich VYPNUTÍ kvitoval a jako řidič tudy stejně nejezdím, jelikož si od stavby toho véčka vždy totálně zasviním auto.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KUBIIK: hele a co ti vadí teda? že dodnes udělal reklamu Praze neznámý? přijde mi že máš potřebu z toho udělat problém zbytečně...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    LKA: To už jsem ale psal tady: jasně, co jinýho čekat od Babišovin než komerční žumpu, ale no tak jsem si ulevil, no
    LKA
    LKA --- ---
    KUBIIK: Uz jenom ta rubrika "bydleni.idnes.cz", co od toho ocekavas za uroven? Vetsina takovych webu je obsah za reklamu/zviditelneni. Ikdyz pisi o nejakem baraku, obslehnou autorskou zpravu, pridaj fotky, atd. Zadna velika novinarina, od toho jsou jina media, tohle je balast, kterej plni odkud a jak se da. To, ze je novinarina v dnesni dobe spis pruser, je obecne znamo. Chapu, co te na tom tak stve, ale jako bych si stezoval na Blesk. Taky koncim s OT:)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KUBIIK: tak pojmy klamavá reklama a citace jsme si snad vyjasnili, tak už bychom se zas mohli bavit o Praze 4. Ke kritice médií se dají použít lepší kluby [ Média ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam