• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LSDMASACRE: Diky za info!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MYJKA: to sice bude, ale jen část a to na 4. nástupiště. oficiálně nebude možnost se dostat ze 4. nástupiště do Vršovic...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SINEAD: v Sezimovce delaj i auto klice, pokud je s imobilizerem, tak je potreba tam prijet i s autem a stoji to dva litry (coz je bohuzel bezna cena)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Nevite, zda mi nekde v okoli Nusli vyrobej nahradni autoklic k Fabii? Dik
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LITTLEWONDER: Ano, ale nekde se psalo, ze podchod bude sprovoznen listopad 2019
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    MYJKA: Termín dostavby je stanoven na podzim 2021.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Netusite nekdo, jak to vypada s tou otvirackou? Stehujeme se za koleje, tak jestli se mam tesit, ze budeme mit nusle na skok, nebo to budu muset obchazet.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    update podchodu.. sem zvědavej jak dlouho ty obklady zůstanou čistý. taky na ty zdi mohl nějakej sprejer nasprejovat něco co by se tématicky vázalo na jedný straně k Nuslím a na druhé k Vršovicím
    191026 – Praha-Hostivař – Praha hl.n. – album na Rajčeti
    https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/191026/#IMG_8550.jpg
    ADITU
    ADITU --- ---
    REDSNAKE: že by hořící kuchyň...? Píšou sice Nuselská, ale jestli je to někde na rohu...

https://twitter.com/HasiciPraha/status/1184826881989840897?s=19
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: to vím, měl jsem to ob barák :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: posledně když to tam takhle zavřeli, tak to byl výbuch perníkový varny :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite co se deje v ulici svatoslavova? Z obou stran ulice uzavrena cajtama, jsou tam i hasici
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Koukám na novinku v Barretě)

Jsme zpět! Dlouho jste o nás neslyšeli, to neznamená, že jsme zaháleli. V podzemí pod barem se dlouho kutalo, měřilo, řezalo, vymýšlelo a plánovalo. Ale dobrá věc se podařila a máme čtvrtého člena naší #Baretta rodiny - zbrusu nový podnik Baretta Kitchen. Najdete jej pod dobře známým barem, kterým musíte projít a pod schody se dáte doprava. Otevře se vám jiný prostor, než z našich podniků znáte. Cihlové sklepy mají své osobité kouzlo a tomu bylo vše přizpůsobeno. Prozatím je podnik ve zkušebním provozu a otevřeno je Po-So od 17h do doby, dokud jsou hosté. Nejdéle však do 1 hodiny ráno. Mistr kuchař Filip Petricek bude každý týden připravovat speciální nabídku - tento týden je to dýňová polévka s kokosovým mlékem a kari a hovězí líčka s dýňovo-bramborovým pyré. V první polovině listopadu se můžete se také těšit na Svatomartinskou husu. Na stálém jídelním lístku je výborný cesar salát, žebra, křídla, burger a drobnosti jako Filipem připravená kachní paštika a vepřový rilettes. Oboje ochutnáno a můžeme říct, že je to vynikající. Tak se těšíme, že vás přivítáme v novém.
    SM3
    SM3 --- ---
    CERNAAMODRA: Chodím okolo často a mívají otevřeno hlavně večer/odpoledne, už jsem si tam chtěl několikrát něco dát, ale vždy tam cekalo x lidí na jídlo, vizitka sice dobrá, ale nebaví mě čekat x ty v řadě, tak snad jednou ;)
    LITTLEWONDER: Díky za tip na Burek, zkusil jsem párkrát na Budejovické vedle Fia a díky ne, to je jak když ten sýr tam zapomněl dát :( Ale možná jsem jen rozmazlený z Balkánu...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    HAWKENS: tak sem to zkusil a je fakt v topu, jel sem kolem po praci a 10 min cekacka jaka byla fronta.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    add podchod do Vrš... už je zasypáno a roste na čtvrtém nástupišti zastřešení... do provozu to má jít 27.11. jestli se nepletu...
    foto (není moje) zde https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/191004/#IMG_5392.jpg
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    CLUSMAN: Chodim okolo minimalne dvakrat denne a vidim je otevreny tak jednou tydne, to nevim, jestli je to dobra cesta k tomu se tam udrzet dyl nez predchozich pet pokusu.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    HAWKENS: jidlo jako kebab vychazi prave ze shawarmy, kebab si pry vymysleli turecti imigranti v nemecku a je to prave ta zmrazena stangle hoveziho se salatem, shawarma je spolecna pro arabsky zeme a je to vetsinou nalozene kureci maso hranolky salat hummus a koriandr, tydle kluci na dvorcich to takhle podobne valej, tak jsem je chtel trochu vyzvednout
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    CLUSMAN: musel jsem si ten rozdil vygooglit... znamena to teda, ze tu jime vsichni vicemene shawarmu a ne kebab, jestli to chapu spravne
    Topped differently
    https://recipes.timesofindia.com/...etween-kebab-and-shawarma/photostory/63530670.cms?picid=63530675
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Ted jsem zakrojil jeste chleba od nich a je teda HODNE bozi, sice stal asi 90korun, ale lepsi chleba jsem asi nemel!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam