Koukám na novinku v Barretě)
Jsme zpět! Dlouho jste o nás neslyšeli, to neznamená, že jsme zaháleli. V podzemí pod barem se dlouho kutalo, měřilo, řezalo, vymýšlelo a plánovalo. Ale dobrá věc se podařila a máme čtvrtého člena naší #Baretta rodiny - zbrusu nový podnik Baretta Kitchen. Najdete jej pod dobře známým barem, kterým musíte projít a pod schody se dáte doprava. Otevře se vám jiný prostor, než z našich podniků znáte. Cihlové sklepy mají své osobité kouzlo a tomu bylo vše přizpůsobeno. Prozatím je podnik ve zkušebním provozu a otevřeno je Po-So od 17h do doby, dokud jsou hosté. Nejdéle však do 1 hodiny ráno. Mistr kuchař Filip Petricek bude každý týden připravovat speciální nabídku - tento týden je to dýňová polévka s kokosovým mlékem a kari a hovězí líčka s dýňovo-bramborovým pyré. V první polovině listopadu se můžete se také těšit na Svatomartinskou husu. Na stálém jídelním lístku je výborný cesar salát, žebra, křídla, burger a drobnosti jako Filipem připravená kachní paštika a vepřový rilettes. Oboje ochutnáno a můžeme říct, že je to vynikající. Tak se těšíme, že vás přivítáme v novém.