• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CABI: Vono kdyz maj kousek Mozzarelart tak tezko prorazej.
    CABI
    CABI --- ---
    V byvale prodejne Formaggeria zacaly stavebni upravy, nasel jsem ze by tam mela byt prodejna napoju, nevite nekdo neco? Napada me jedine vinarna:
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Prodejnu sýrů v Nuselské ulici nahradí prodejna nápojů
    https://www.praha4.cz/Prodejnu-syru-v-Nuselske-ulici-nahradi-prodejna-napoju.html

Coz me pripomina jeden rozhovor co jsem zaslechl kdyz jsem sel kolem Zlych casu, sel tam postarsi par duchodcu a koukali na nejaky zkrachovali obchod. Pani rika:
    "Tady to taky zkrachovalo, opravovali tady mobily."
    A pan na to:
    "To vis, dyl nez pul roku tady vydrzi jenom chlast,herny a zastavarny."
    ZAPLO05
    ZAPLO05 --- ---
    Pokud tím někoho neurazím ;-)

Nabízím plně vybavené 2kk(průchozí pokoj) na Ulici Michelská, okna do ulice Prostřední k podnájmu. Ihned volné. Nájemné 15.000/měsíc+poplatky 2700.

Pronájem bytu Praha Michle 2+kk bez RK | Bezrealitky
    https://www.bezrealitky.cz/...u?fbclid=IwAR0KTxGvr73VXWqL0RgF4DQAy7ZHYpJLvTpGIfprFFxI2uhstfS5iU3O8BU
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    THAIGRR:

Čtvrté nástupiště vršovického nádraží bude předáno do užívání koncem listopadu – Železniční koridory
    https://www.koridory.cz/...rte-nastupiste-vrsovickeho-nadrazi-bude-predano-uzivani-koncem-listopadu/
    Z důvodu rekonstrukce dalších částí železniční stanice bude přístup na toto nástupiště umožněn pouze nově postaveným podchodem ve směru od náměstí bří Synků (Bartoškovy ul.). Současně nebude možný přestup mezi vlaky od Vraného nad Vltavou a od Benešova u Prahy. Zda ke zprovoznění opravdu dojde v termínu dle ročního plánu výluk se teprve uvidí.
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    THAIGRR: podchod pro šotouše
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LSDMASACRE: wtf? to jako bude moznost se vyhlidkove podivat z Nudli na 4. nastupiste a jit zase zpatky? a pak to obehnout pres Otakarovu a jit na vlak?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LSDMASACRE: Diky za info!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MYJKA: to sice bude, ale jen část a to na 4. nástupiště. oficiálně nebude možnost se dostat ze 4. nástupiště do Vršovic...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SINEAD: v Sezimovce delaj i auto klice, pokud je s imobilizerem, tak je potreba tam prijet i s autem a stoji to dva litry (coz je bohuzel bezna cena)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Nevite, zda mi nekde v okoli Nusli vyrobej nahradni autoklic k Fabii? Dik
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LITTLEWONDER: Ano, ale nekde se psalo, ze podchod bude sprovoznen listopad 2019
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    MYJKA: Termín dostavby je stanoven na podzim 2021.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Netusite nekdo, jak to vypada s tou otvirackou? Stehujeme se za koleje, tak jestli se mam tesit, ze budeme mit nusle na skok, nebo to budu muset obchazet.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    update podchodu.. sem zvědavej jak dlouho ty obklady zůstanou čistý. taky na ty zdi mohl nějakej sprejer nasprejovat něco co by se tématicky vázalo na jedný straně k Nuslím a na druhé k Vršovicím
    191026 – Praha-Hostivař – Praha hl.n. – album na Rajčeti
    https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/191026/#IMG_8550.jpg
    ADITU
    ADITU --- ---
    REDSNAKE: že by hořící kuchyň...? Píšou sice Nuselská, ale jestli je to někde na rohu...

https://twitter.com/HasiciPraha/status/1184826881989840897?s=19
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    THAIGRR: to vím, měl jsem to ob barák :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: posledně když to tam takhle zavřeli, tak to byl výbuch perníkový varny :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite co se deje v ulici svatoslavova? Z obou stran ulice uzavrena cajtama, jsou tam i hasici
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Koukám na novinku v Barretě)

Jsme zpět! Dlouho jste o nás neslyšeli, to neznamená, že jsme zaháleli. V podzemí pod barem se dlouho kutalo, měřilo, řezalo, vymýšlelo a plánovalo. Ale dobrá věc se podařila a máme čtvrtého člena naší #Baretta rodiny - zbrusu nový podnik Baretta Kitchen. Najdete jej pod dobře známým barem, kterým musíte projít a pod schody se dáte doprava. Otevře se vám jiný prostor, než z našich podniků znáte. Cihlové sklepy mají své osobité kouzlo a tomu bylo vše přizpůsobeno. Prozatím je podnik ve zkušebním provozu a otevřeno je Po-So od 17h do doby, dokud jsou hosté. Nejdéle však do 1 hodiny ráno. Mistr kuchař Filip Petricek bude každý týden připravovat speciální nabídku - tento týden je to dýňová polévka s kokosovým mlékem a kari a hovězí líčka s dýňovo-bramborovým pyré. V první polovině listopadu se můžete se také těšit na Svatomartinskou husu. Na stálém jídelním lístku je výborný cesar salát, žebra, křídla, burger a drobnosti jako Filipem připravená kachní paštika a vepřový rilettes. Oboje ochutnáno a můžeme říct, že je to vynikající. Tak se těšíme, že vás přivítáme v novém.
    SM3
    SM3 --- ---
    CERNAAMODRA: Chodím okolo často a mívají otevřeno hlavně večer/odpoledne, už jsem si tam chtěl několikrát něco dát, ale vždy tam cekalo x lidí na jídlo, vizitka sice dobrá, ale nebaví mě čekat x ty v řadě, tak snad jednou ;)
    LITTLEWONDER: Díky za tip na Burek, zkusil jsem párkrát na Budejovické vedle Fia a díky ne, to je jak když ten sýr tam zapomněl dát :( Ale možná jsem jen rozmazlený z Balkánu...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    HAWKENS: tak sem to zkusil a je fakt v topu, jel sem kolem po praci a 10 min cekacka jaka byla fronta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam