• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    taky mi ta posta prisla celkem... funkcni :) na postu teda :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PANACEK: tak tech mist tam neni "par" jak uz tu nekdo psal... a nezaridi se... aspon si teda nejsem vedom ze by se kdekoliv pri "zklidnovani" a "zlepsovani dopravni obsluznosti mhd" ci jak to vsechno nazyvaji nekdy nekde nejaka parkovaci mista nahradily nebo nedej boze pridaly... vzdycky se proste zrusej a je to...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GUDRUN: Jsou tam i varianty s parkováním kolem dráhy nebo u chodníku, tam by ta ztráta není tak velká, ale to se radnici P4 nehodí do krámu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Tak pozor, nechce se mi tomu samotny verit, ze to pisu, ale s touhle postou mam fakt dobry zkusenosti, oproti tem horrorum, co se odehravaji jinde. Dokonce mam pocit, ze v dobe lockdownu byli jediny schopny vyvesit na web realnou oteviraci dobu...coz se neda rici dokonce ani o centralni poste na Vaclavaku.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PANACEK: Ne, trojúhelník ne. Kolejový přejezd; lze právě teď vidět v akci nad zastávkou Pražského povstání, akorát se to dosud nepoužívalo ve stálém provozu. (Bývalo to na Spartě, když se dělala Blanka, co pamatuju.)
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    GUDRUN: ok, beru :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: jen mi šlo fakt o ten výraz "par parkovacích míst... "
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: někde jsem četla 480. jasně, dá se toho vymyslet spousta a já jsem pro, imho by stačil jeden pruh v každým směru a pak by se možná vešlo na jedný straně podélně a na druhý pricny parkovani. j
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    GUDRUN: 500 mi prijde nejak hodne, ale spocitany to nemam. Treba by to slo vymyslet i tak, ze by se parkovalo aspon nekde podelne, jakoze by tam nebyly 2 jizdni pruhy? Kazdopadne kompetentni radnice ma hledat alernativni parkovaci plochy, stavet parkovaci domy a nenutit lidi prestupovat nebo chodit daleko pesky. Ta ulice by ozila, lip by se darilo i tem kramkum tam...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PANACEK: já jsem všema deseti pro tramvaj na Budějovickou, jen chci říct, že těch parkovacích míst by padlo téměř 500.
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    PISKVOR: Nemaj tou uvrati na mysli totez, co je na zvonarce nebo byvalo na radlicky, jakoze tramvaj si couvne do slepy koleje a frci zpatky normalne popredu?

Beztak je to reseni docasny, dokud nevypadnou z radnice soucasny kovarici.

-

Argumentace soubeznym metrem se nabizi. Jenze metro je krapet pro jiny cesty. Ma jinou vzdalenost stanic, navic bejva narvany. Tramvaji se zvysi komfort cestovani z Lisky - zastavka bude bliz, pri cestach z Nusli na Budejarnu odpadne nutnost prestupu atp... Komfort mhd ma mit prednost pred par parkovacima mistama, resp. ty se daj zaridit jinde/jinak nez uprostred mestsky tridy.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DRACONIK: Vopáterně, pane hrábě! Kdoví, na čem ji postavili...krchov je hned vedle, tak kdoví, jestli to nebylo obětiště...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: Ta pošta by potřebovala exorcistu. Tolik nekompetentnich lidi na jednom místě nemá ani 120.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: Metro D.
    WANAH: Smyčka nebude, jen obrat a la metro: přejede na opačnou kolej, tramvaják si přesedne do opačné kabiny, a jede zpátky (čili pouze pro tramvaje typu KT).
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    WANAH: parkovací dům, ne smyčku :) smyčku bych nacpal na budějovickou vjezd Pacovskou a zpět Olbrachtovou
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MAWERICK: teda ne po nuselke ale asi spis nekudy kolem pekaren?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    WANAH: zalezi na tom... nemusi tam byt ciste parkovaci dum. Pokud se da jit pod zem a nebude to kolidovat s metrem tak muzes dat garaze do podzemi a nad ne cokoliv..
    Ale je pravda ze ta tramvaj tam imho smysl nema v obou pripadech...

A chapu dobre tu caru nadepsanou "jizni tramvajova tangenta" ze to je z nusli po hadovite (Nusleske :)) nahoru kolem BBC a pres budejarnu dal smerem k vltave?
    WANAH
    WANAH --- ---
    Resp. I na parking
    WANAH
    WANAH --- ---
    LSDMASACRE: Pošta se výhledově určitě rušit bude, ale to místo je na smyčku příliš lukrativní.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    říkám, zrušit poštu a na jejím místě postavit parkovací dům odpovídající počtu vozů v úseku Bauhaus - Budějovická a tu tramvaj tam postavit tvl... Pošta je stejně k hovnu a ta tramvaj poslouží svému účelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam