Tak jsme si Dorn také pořídili a musím říct, že mne to nadchlo ! Líbí se mi strategický princip, kdy náhoda rozhoduje jen minimálně, jsou to takové šachy. Mám pár dotazů :
1. mumie - postava zasažená mumií může použít požehnání a předměty ? přijde mi logištější že nemůže dělat nic, jen utíkat
2. používání předmětů a předávání - za kolo může postava použít pouze jeden předmět, týká se to i předávání ? pokud si postavy předají předmět tak už nemůžou žádný jiný použít ?
3. hráči si vybírají postavy - co třeba aby si zorkal mohl vybrat nějaké rituály ? ne všechny, ale když chci zahrát nějakou strategii podmiňující zahrání rituálu, který nemám tak je to problém :)
4. jaké doplňující pravidla používáte ? my zatím jen závaly, určitě zavedeme to odpoutání se od nepřítele ale třeba 4 hrdinové nám zatím přijdou příliš nevýhodné
taky jsem uvažoval o pěti hrdinech, takový zvláštní počet - nedá se to rovnoměrně rozdělit mezi hráče. Co třeba šest hrdinů a vyvážit to novým hrdinnou pro Zorkala ? Ten by se mu hodil, takový vůdce nemrtvých armád. Mohl by mít na výběr z cca tří jako třeba temný rytíř, černokněžník a nekromant, který by spawn pointech mohl vyvolávat nestvůry co se tam rodí.