• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    CYBERBARA
    CYBERBARA --- ---
    Výroba Fénixových slz Ricka Simpsona | Konopí jako lék
    http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracovat-konopi-na-lek/vyroba-fenixovych-slz-ricka-simpsona/

fajn návod, jak na fénixovky... teď jen sehnat ten správnej model :))
    CYBERBARA
    CYBERBARA --- ---
    ahoj, můžete mi poradit, kde seženu CBD semínka?? Nemám zkušenosti s nákupem v growshopech a ani se mi tam nakupovat nechce, přijde mi zběsilé dát za semínko 700kč... zvlášť když nejsem zkušený pěstitel a tudiž je velká šance, že něco poseru a kytka nevyroste tak, jak má... pěstuje tu někdo odrůdy v vyšším CBD a nižším THC ??
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Dušan pomáhá, nebo škodí? Já vim, von to myslí dobře...
    MTO
    MTO --- ---
    KONOPNÁ CÍRKEV | IN NOMINE CANNABIS
    http://www.konopnacirkev.cz/

IN NOMINE CANNABIS
    MTO
    MTO --- ---
    Dvořák: Nemocní nemají léky z konopí kvůli farmaceutickým firmám, politici o konopí lidem lžou

http://video.aktualne.cz/...ctvi-nahrava-farmaceutickym-firmam-l/r~a69dda06b87711e58f750025900fea04/
    MTO
    MTO --- ---
    V Mexiku se přes zákazy léčí macerovanou marihuanou, prastarou medicínou | Zdraví | Lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/...ci-macerovanou-marihuanou-fy7-/zdravi.aspx?c=A160109_195014_ln-zdravi_ELE
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PHEEEW: už ti to psal tady kolega PRDELOID:
    nejlepší to máš přes ebay (uk, já to kupoval od tejpka z polska a on za tejden poslal asi omylem druhej zadarmo)
    u nás se dá tady http://saintsmoke.cz/vaporizer-vapormax-5s-flowermate.html , ale zas to je dražší
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    Koukám, že to tady celkem vyeskalovalo :) to je dobrý. Já mám pohled podobnej, já bych vyrobila cokoliv, ale nevim jestli je to vhodný zrovna pro dědu a navíc ještě když sotva věří něčemu o čem doktoři nemluví, tak už vidim jak by se tvářil na žárovku s brčkem.. :/ Je mi líto, ale zkus se na to podívat z tohodle pohledu ... i když tip je to vážně dobrej.
    Takže tady je otázka (kromě toho, že zkusim ten napad s legalizací): Jakej levnej vapík by asi tak stačil? Postovala jsem tu jeden odkaz na kapesní vapo za dva a půl, snad to neni špatný a jak jsem říkala, spíš něco z čr nebo okolí (já bydlím momentálně třeba v polsku tak klidně tamotad) ale z USA to asi hecovat nebudu.
    Tak dík, jste fakt hodní ;)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    ONEHEART: nastavení teploty je určitě perfektní pro phytoinhalaci různejch druhů rostlin. nedávno se mi dostal do ruky zajímavej letáček snad od legalizace, kde byl výčet rostlin a teplot při kterejch se maji vaporizovat a jakej to má léčebnej vliv na člověka. Kamarád má takovej opravdickej stolní vapík s hadicí a digitálem a když jsme ho používali, tak člověk časem zjistí, kolik tam musí bejt stupňů aby to jelo a kolik je už moc. Podle toho ti je hned jasný, jaký je to správný rozmezí. Což já poznám všechno vizuálně.

jo a při nahřívání žárovky se zahřejvá pouze její spodní část, kterou nahřejvám plamenem Sklo o kus vejš je možná teplejší a celej zbytek je v pokojový teplotě, takže k zahřejvání ničeho nedochází. Na tý mojí jde brčko vevnitř až skoro dolu ke sklu, předpokládám, že kdybych ho dal do 80ti stupňový vody, tak se zkroutí, ale tady je po mnoha použitích naprosto beze změny. Dochází tam vážně jen k zahřátí tý části skla, na který leží sušina.

no asi bych obrátil list
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    DYSTOPIK: to citlivý nastavení teploty je ale fakt bonus, který využiješ. Plus u žárovky přecijen bych zvážil, co všechno se tam zahřívá...víčko pet, brčko plast, kalafuna a pájka na spojích patice, lepidlo na spoj sklo/patice. Toho bych se dlouhodobě bál.

Samozřejmě jsou vapa cenově strašně přepálený, nějakej šikula ti udělá ťavící cívku s potenciometrem + teploměr u vejfuku, pár skleněnejch brček a máš funkčně víceméně to samé, jako vapo za 10k.
    Měly yb to pojišťovny dotovat, co? .))
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    vždycky když jdu do elektra pro žárovku, tak se mě ptaj, na co to chci..?!

PRDELOID: co to kurva meleš..?

jestli má pán rakovinu, tak to přeci neznamená, že nemůže udělat dvě dirky do víčka od pet lahve, nebo že to nemůže udělat někdo jinej. Zkoušel jsem různý vapíky, včetně volcana a jiný tyhle stolní varianty za nesmyslný částky a efekt z toho (krom množství vaporizovaný sušiny třeba zrovna u toho volcana naráz) mi přijde dost podobnej. V tý žárovc e to člověk sleduje a podle toho si to připraví buď uplně jemný, nebo výraznější, ale i když se to přepískne a uplně se to v tom upeče, tak to neni zdaleka silný jak z fajfky

nerad utrácim za blbosti, tak mi přijde zrovna v tomhle případě lepší to nejdřív zkusit způsobem, kterej je zadara

PHEEEW: jestli jsi z Prahy, klidně ti jí udělám
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Jo,deda s rakem bude vyrabet crackovku,to je velmi efektivni a diskretni reseni.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    lehce jsem omrknul tadytu diskuzi níže a jen muj náhled na vapíky coby kuřáka: ať takovej, nebo onakej, nějakej šikovnej funkční vapík je furt docela drahá věc, když zvážim, že to "pacientovi" třeba nakonec stejně nebude vyhovovat..

Kouřim trávu věky a snažim se si to co nejcvíc odlehčovat. Na doma jsem si udělal jednoduchou vodnici, na který je ten rozdíl oproti normální fajfce docela znatelnej a abych to ještě trochu posunul, udělal jsem si klasickej crack pipe ze žárovky.

na výrobu stačí jedna žárovka, brčko, nebo nějaká hadička, víčko od pet lahve a tavná pistole, nebo něco podobnýho. Teplotu vaporizace člověk snadno koriguje vizuálně (odělal jsem si ze zmuchlanýho papíru špuntíky na hadičku vstupu i výstupu, takže to prostě zahřeju a koukám na to, pak to odšpuntuju a vytáhnu) a přijde mi to vcelku fresh.

Proč to píšu je to, že je to zadara a když bych to měl podávat někomu, kdo na to neni zvyklej, a je možný, že mu to zkrátka nebude vyhovovat, přijde mi to prostě lepší, než kupovat vapo (to se dá koupit vždycky, když to vyhovovat bude)

(+uživatelův tip: když se to vevnitř zanese, dám do toho lžičku soli, chvíli s tim kvrdlám a vysypu. nevymývat vodou. hmota co drží pohromadě sklo a plech se rozmáčí a žárovku budete sbírat všude po zemi. true story)
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    PRDELOID: Diky moc, nekoukala. Jak rikam nemam v tom skoro vubec zadnej přehled. Docela usnadňující by bylo koupit neco v Čechách nez ze zahraničních e-shopu. Nebo je to blbost a nic dobryho tu koupit nejde? Ne ze bych se bála objednávat, ale chodí to dlouho, je drahy postovny a nemuzu to vratit... :-/
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Hi, nevite nekdo (odkaz, info, cokoli), jakym zpusobem muze marijana pomoci pri makulární degeneraci sítnice /rohovky? diky za info a pekne vanoce vsem.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PHEEEW: není to vedle, pouzitelne to bude. volcano je takovy rols royce, za 6K bomba koupe, ale da se porad jit nize s jinými vyrobci. do 4K je v nabídce dost jak stolnich, tak prenosnych kousku. Ten Titan2 nevypada zle, trochu bych mel strach z kratke cesty vaporu- bude to dost teply vzduch, ale to je asi problem skoro všech prenosnych. Osobne bych v tehle cene volil import http://www.ebay.com/...gnetic-Closure-Latch-Mod-/361407588886?hash=item5425922a16:g:BuwAAOSwF1dUPQnu (u nas bezne pres 4k) vice info v [ vaporizery ] (disc. Volcano pouzivam leta, postupne oba stolni modely a mam i prenosny bateriovy- Arizer Solo)
    PHEEEW
    PHEEEW --- ---
    ONEHEART: To je fakt dobrej nápad. Diky za něj :) píšu reporty z koncertu, tak tohle by mohla byt i nakonec sranda.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PHEEEW: normálka to samozřejmě není, ale kdyby jsi to spojila třeba s reportem o účicích na dědu, tak by z toho mohly profitovat obě strany..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam