• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Aha. Pokud je to takhle, tak bych asi pritlacil a pridal ty BZD. A CBD klidne taky. Nejucinnejsi jsou asi cipky pro tenhle pripad, delame myslim 100 a 200 mg. Zbytek posta.
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Tady o detox nejde, je to fakt hodně starší osoba a prostě už to bude brát (lepit) do smrti. Problém je, že to moc nezabírá, záda bolej a nálada nic moc, i když se snaží - chronická bolest prostě deptá. Hledám doplňkové možnosti ke konvenční léčbě, která už došla na hranice možností.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: pak to budou zrejme transdermalni naplasti s fentanylem. Dobra zprava je, ze fent. ma kratky polocas rozpadu, takze fyz. abst. priznaky trvaj 1-2 tydny. Spatna zprava je, ze to bude monumentalni peklo. Malinko pomoct muze Klonidin, pripadne BZD, jen na ten tyden ale. Z vysokych davek fentanylu bych se sel detoxovat do spitalu, je to vyrazne pohodlnejsi...
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Nevím přesně lék, ale náplasti to jsou. Taky si myslím, že konopí v takovém případě moc nezabere, ale i kdyby to zabralo jen jako placebo efekt magické lahvičky na tu úzkostlivost, taky dobrý :)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Pokud je na opiatech, CBD nepomuze :( Muze malinko pomoct prekonat detox, ale projevi se az po odezneni abstinencnich priznaku... Co to je zac, fentanyl naplasti?

Prinejhorsim nejaky CBD mam, cisty i full spectrum pripravky. V tyhle zemi nekomercni, ale rad pomuzu.
    CNV
    CNV --- ---
    Uměli byste poradit, který komerční CBD olej koupit? Bylo by to pro starší osobu s chronickými bolestmi zad (užívá opiáty v už docela velkých dávkách) a lehce úzkostlivou povahou. Projíždím e-shopy a nejsem z toho moc moudrá.
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    REPLIKANT: testovali mu roztrousenou sklerozu?
    Proti bolesti by pomoct mohlo. Zkus mu sehnat phoenixovy kapky z CBD konopi.pripadne se na me obrat na podzim,az mi dozraje.abys mu mohl/a z toho varit,pect, udelat tinkturu
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ahoj, mam na vas prosbu o radu. Tata (67) ma posledni mesic problemy s otoky koncetin, provazene bolestmi a snizenou hybnosti, byl 14 dni v motole, ale nevi si snim rady, asi nelecena bolerioza, ale vysledky vsech desitek testu rikaji ze je vsechno v poradku. Dobira ted dvoje antibiotika, kazdy den dva prasky na bolest. Nelepsi se to. Ted uz zase nemuze skoro hybat prsty a pohyb po byte o berlich nemozny. Vubec nevim co snim. Napada me, jestli by mohlo pomoci konopi aspon proti bolesti? Diky za kazdy podmet ci nasmerovani a radu, nazor!
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DA_ANDRACKA: tak nejakej cbd automat, na to je času dost
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    KOOXIK: no ja mam trochu problem,ze nejsem ted v cr a potrebovala bych naky easy reseni, jako predat kytku,dve kamosovi a on mi to hodi na zahradu....
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DA_ANDRACKA: já teď začínám taky klíčit CBD semínka, tak uvidím co z toho bude
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    Prosim,nemate nekdo dve uz treba nakliceny rostliny ci rizky CBD? Moje CBD kytka chcipla hned po vykliceni a fakt ji potrebuju pro fenku jako prevenci dalsich nadoru a pro sebe na artritidu. Samozrejme se odmenim. Mozna by to jeste stihlo seminko...?
    MTO
    MTO --- ---
    Račte inhalovat konopí! V Brně otevřeli světový unikát, pacientům pomůže od bolesti - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...-pacientum-pomuze-od-bolesti-45415?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

"V Brně v úterý otevřeli světovou raritu. Ve fakultní nemocnici u svaté Anny pacientům pomáhá od bolesti inhalace konopí. Jihomoravští lékaři chtějí projekt dál rozvíjet."
    SALE
    SALE --- ---
    Finančník vyměnil Wall Street za pole s konopím a neprodělal — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../2429176-financnik-vymenil-wall-street-za-pole-s-konopim-a-neprodelal
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    archivní RSO (medium: DME)

EATHAT
    EATHAT --- ---
    VYHULENY_UFO: kaaamo mluvis mi z duse...tuhle jsem nad tim premejslel:D je to tak i s hasisem...:D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    moje empirie mi neustále dokazuje, že sklizeň se ochutná na Vánoce, ale zralá a nejpotentnější je až +- v květnu. Pokojová teplota nebude ideální, stejně tak jako to nechat ležet v krabici od bot, to je ale snad jasný.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    XCIDER: (Ja si to myslim taky, ale pssst. Vlastne ted zkousime takovej Eintopf. CBD -> CBN, bylo by to desne sexy i z legislativnich duvodu, if u know what I mean...).
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ja si teda myslim, ze po pulroce pri pokojovy teplote je to nejen dekarbox., ale velka cast THC uz je oxidovana na CBN. Nemam na to grafy, ale dlouholete zkusenosti s uzivanim spatne skladovane travy mi to rikaji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam